25 / 07 / 2024

Adanada Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek

Adanada Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

İlaçtaki euro kuruna zam geldi, eczacılar yeterli bulmadı!

İthal ilaçların fiyatlandırmasında kullanılan euro kuruna bugün yüzde 30,5 zam geldi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası, artışın yeterli olmadığını bildirdi.

Rekabete dayanamayan kasaplar da artık ithal et satabilecek!

İthal edilen ucuz etlerin zincir marketlerde satılması nedeniyle haksız rekabete uğrayan kasaplar da artık ithal et satabilecek. İlk etapta Et ve Süt Kurumu bulunan il ve ilçelerde satış yapılacak.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

İthal et fiyatları ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?

İthal hayvanlar Edirne'ye geldi ve satışa sunulmak üzere kesimhanelere girdi. Peki ithal etler ESK satış mağazalarında ne zaman satışa çıkacak? ESK et fiyatlarında bir artış yapacak mı? Detaylar haberimizde...

Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları, bu hafta gelen zamlarla birlikte tavan yaptı. İthal ve iç piyasada hurda fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları bugün kaç lira? 7 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

Otomotiv satışlarında zirve yerli üreticilerin oldu! 4 yerli üretici firma yer aldı! İşte o markalar...

Türkiye otomotiv pazarında 2022 senesinin ilk 6 ayında toplam satışlarda, zirvenin ilk 5'inde 4 yerli üretici firma yer aldı! İthal araçların satışlardan aldığı pay yüzde 56,55, yerli üretim araçların payı ise yüzde 43,44 olarak belirlendi.

Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına zam gelecek mi? Bakan Dönmez’den flaş açıklama! 

İthal kömür ve doğal gaz santralleri için artan fiyatların ardından açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, özellikle sosyal medyada dolaşan, ’’Doğal gaz ve elektriğe zam mı gelecek?’’ sorusunu yanıtlamış oldu. Peki doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(Ekonomi Reformları) İthal girdi kullanımını azaltmış, katma değerli üretimle ihracatta yeni rekorlar kıran, yerli ve milli bir ekonomi hedefliyoruz." dedi.

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi açıldı!

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu!

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

Adanada Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek Haberi

Adanada Astoria İthal Kömür projesi için halk toplantısı düzenlenecek

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Beldesi'nde ''Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral ve Kül depolama alanı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: İncirli İlköğretim Okulu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi:08/01/2015

Proje Sahibi: Astoria İç ve Dış Ticaret...