29 / 04 / 2024

Adil Baştanoğlu kimdir

Adil Baştanoğlu kimdir

Alüminyum cephe üreticilerinin gelişmiş ülkeler kalitesinde sistem ve detay geliştirebildiğini belirten Adil Baştanoğlu, Türk firmalarının tasarımda önemli bir seviyeye ulaştığını vurguladı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Depreme karşı çatıdan temele hazır olmalıyız!

ÇATIDER, 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde standartlardan uzak milyonlarca çatının depreme dayanıklı hale getirilmesi gerektiğini açıkladı

Yeşil çatılar şehirlerde sel riskini azaltıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, dünyada hızla yayılan yeşil çatı uygulamalarının, şehirlerde sel oluşumunu azalttığını belirtti.

Türkiye, 15 Temmuz'da örnek bir demokrasi mücadelesi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı (ÇATIDER) Adil Baştanoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tam bir yıl önce demokrasi ve milli birliğini korumak için tarihe geçen bir tavır ortaya koyduğunu belirtti.

Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturayı yarıya düşürecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ”Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturaları yüzde 50'ye ulaşan oranlar indirecek" dedi.

İnşaat sektörü bilim ve teknolojiyle gelişiyor!

ÇATIDER Başkanı Adil Baştanoğlu, Bilim ve Teknoloji Haftası’na dair basın açıklaması yaptı. Baştanoğlu, gelişen inşaat sektörünün bilim ve teknoloji ışığında yol aldığını belirtti.

Adil Baştanoğlu, ÇATIDER'in Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER'de 2017-2018 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi. ÇATIDER'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu oldu.

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

BDDK Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kimdir?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu Kimdir? Daha önce görevlerde bulundu? İşte detaylar!

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Eşref Hamamcıoğlu kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Eşref Hamamcıoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Eşref Hamamcıoğlu'nun biyografisi....

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Adil Baştanoğlu kimdir Haberi

Adil Baştanoğlu kimdir

Cephe Sanayici ve iş insanları Derneği (CEPHEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ülkemizde 40 sene önce yaygınlaşmaya başlayan alüminyum cephenin, 2012 yılından itibaren inşaat sektöründeki gelişmenin de etkisiyle daha hızlı yol aldığını dile getirdi. Alüminyum cephenin yeni binalarda kullanım oranının yüzde 60'lara yükseldiğini kaydeden Baştanoğlu, yerli üretimin gelişmesine dikkat çekti.

TOKİ Dergi’de yer alan habere göre; Geçmişte alüminyum cephede yurt dışında geliştirilen detay ve tasarımlar kullanılırken, artık yerli üreticilerin kendi sistem ve detaylarını geliştirebildiğini dile getiren Baştanoğlu, "Özellikle uygulamalarda dünyada çok güzel işlere imza atan firmalarımız var. Bu firmalar normlar ve standartlar bakımından fazlaca detaylı talepleri olan ülkelerde bile tasarım ve iş yapabilme kabiliyetine erişti" diye konuştu. Baştanoğlu, ürün kalitesinin yanı sıra yeni ürün ve sistemlerin arttığını; daha ince ve...