20 / 05 / 2024

adımer mermer işleme tesisleri

adımer mermer işleme tesisleri

Dünya mermer rezervinin yüzde 4’üne sahip olan Adıyaman’ dan çıkartılan mermerler MÜSİAD üyesi 32 işadamının bir araya gelerek kurduğu Adıyaman Mermer (ADIMER) tesislerinde işlenmeye başladı...

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Yükselişte olan enflasyon ve bütçelerin daralması nedeniyle pek çok vatandaşın yaşadığı ödeme güçlüğüne nefes aldıracak haber geldi. Şubat ya da Mart ayında af çıkabileceği belirtildi.

Otomobil devi adını değiştiriyor! Yakında yollarda bu ismi göreceğiz

KG Group Başkanı Kwak Jea-sun Çarşamba günü yaptığı açıklamada, SsangYong Motor'un gelecekte adını KG Mobility olarak değiştireceğini açıklandı İşte tüm detaylar...

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı resmen değişti!

Bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Çinli emlak şirketi Evergrande’nin tahvilleri işleme kapatıldı!

Çin’de borç problemleriyle gündeme gelen gayrimenkul şirketi Evergrande’nin bazı tahvillerinin işleme kapatıldığı belirtildi.

adımer mermer işleme tesisleri Haberi

adımer mermer işleme tesisleri


MÜSİAD üyesi 32 işadamının bir araya gelerek kurduğu Adıyaman Mermer (ADIMER) tesislerinde mermerler işlenmeye başladı.


Dünya mermer rezervinin yüzde 4’üne sahip olan Adıyaman’dan çıkartılan mermerler işlenmeye başladı. Çıkartılan mermerler tırlarla yurt dışına ihraç edilerek işleniyordu. MÜSİAD Üyesi 32 işadamı bir araya gelerek mermer işleme tesisi kurdu. MÜSİAD Başkanı Şerif Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu 32 işadamının birlikte kurmayı başardığı fabrika Adıyaman ekonomisine önemli katkı sağlayacak.


ADIMER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Adıyaman bir çok önemli yeraltı kaynağına sahip olduğunu, yeraltı kaynaklarından en önemlisi ve Adıyaman ekonomisinin göz bebeği olan mermerin işlenmesi için başka ülkelere ihraç edildiğini belirtti.


Adıyaman mermerinin Adıyaman da işlenmesi için yapılan çalışmalar neticesinde kurulan ADIMER’in, son sistem teknolojiler kullanılarak sağlam ve dayanıklı Adıyaman Mermeri “Emperador’ işlenerek Türkiye'ye ve Dünyaya satışı...