10 / 05 / 2024

Adüaş arsa ihaleleri

Adüaş arsa ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

ADÜAŞ'ın Adana Sarıçam'daki arazisi 731 bin TL'den satıldı!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin (ADÜAŞ), Adana Sarıçam İlçesi Menekşe Köyü, 264 ada 1 parseldeki 14 bin 450 metrekare arazisinin ihaleye en yüksek teklif veren Fatih Gözüm'e satılmasına karar verildi.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

Nissan’dan büyük iddia: Türkiye otomotivde İspanya'yı geçebilir!

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem büyüme tahminlerini 1 milyon civarında yaptıklarını belirterek, “Türkiye’deki piyasalar bu rakamı aşarsa o zaman Avrupa’daki en büyük beşinci piyasa olacak ve böylece İspanya’yı geçmiş olacak" dedi.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

'Yarısı Bizden Kampanyası'nda detaylar belli oldu! 200 bin sınırı getirildi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamuoyuna duyurduğu kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili önemli detayları açıklayan Bakan Kurum, "Dönüşüme girecek konutlarımız 200 bini aşarsa kura yapacağız" diye konuştu...

'Yarısı Bizden' kampanyasında 200 bin konut yerinde dönüşecek! Başvuru 200 bini aşarsa kura çekilecek! 

Kentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının ayrıntıları tek tek belli oldu. Kampanya ile öncelik yerinde dönüşümde olacak. Bu kapsamda 200 bin konutun yerinde dönüşmesi hedefleniyor. İşte merak edilenler... 

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Elinde dolar bulunanlar dikkat! Dolar/TL için kritik seviye ne? İşte o uzmandan nokta atışı rakam!

Uzunca bir süredir 18 TL’ler seviyesinde dalgalanan dolar kurunda yükseliş yaşanacak mı? Peki dolarda kritik seviye ne? Dolar/TL hangi seviyeyi aşarsa yukarı yönlü tetiklenir? İşte konunu uzmanından doları yukarı taşıyacak kritik seviye…

Adüaş arsa ihaleleri Haberi

Adüaş arsa ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) tarafından Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Çekirge mahallesi, 4167 ada, 6 parseldeki 38 bin 869,64 metrekare yüzölçümlü ve 4167 ada, 7 parseldeki 2.092,31 metrekare yüzölçümlü taşınmazların ve üzerindeki yapıların özelleştirilmesini teminen yapılacak ihaleye ilişkin 22 Mart 2018 tarih ve 30368 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ihale ilanında son teklif verme tarihi 02 Mayıs 2018 olarak belirlenmişti.

Anılan ilan metni ve ilgili ihale şartnamesine istinaden, söz konusu taşınmazın ihalesine son teklif verme tarihi 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar uzatıldı. Bu tarih ve saatten sonra verilecek teklifler dikkate...