24 / 07 / 2024

afşin arsa fiyatları

afşin arsa fiyatları

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü Kahramanmaraş-Osmaniye Polimetal Maden Aramaları Projesi çerçevesinde bölgede yaklaşık 1 milyar ton porfiri bakır molibden rezervi tespit edilmesinin yankıları sürüyor....

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Burdur Bucak'ta arsa fiyatları arttı!

Burdur Bucak'ta Emlakçılık yapan Hüseyin Sayar, bölgede kış aylarında inşaat alanında durgunluk yaşandığını belirtti. Sayar, merkezde fazla arsa kalmadığını ve sebeple arsa fiyatlarının arttığını söyledi.

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

Ordu-Giresun Havalimanı, Gülyalı'da arsa fiyatlarını artırdı!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı.

İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor!

Sultanbeyli’den Kadıköy’e, Şişli’den Avcılar’a kadar İstanbul’un merkezleri ya da en uzak noktalarında bile daire fiyatları 300-400 bin liradan başlıyor. Daire fiyatlarını asıl yükselten etken arsa fiyatları. İstanbul’da arsa fiyatları hızla artıyor.

Afşin Eshab-ı Kehf'e konaklama tesisi inşa edilecek!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Eshab-ı Kehf'in UNESCO Listesi'ne alınmasıyla inanç turizminin daha da arttığını belirterek Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bölgede büyük eksikliği hissedilen konaklama tesisi için yapım ihalesine çıkacağnı bildirdi.

Kahramanmaraş Afşin'e sağlık lisesi yapılacak!

Afşin ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ilçeye 16 derslikli yeni bir Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapılacağı müjdesini verdi.

afşin arsa fiyatları Haberi

afşin arsa fiyatları

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nün yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü Kahramanmaraş-Osmaniye Polimetal Maden Aramaları Projesi çerçevesinde bölgede yaklaşık 1 milyar ton porfiri bakır molibden rezervi tespit edilmesinin yankıları sürüyor. Rezerv tahmininin tutması halinde yaklaşık 100 yıla yakın bir işletme süresine sahip olacak maden sahasına ev sahipliği yapan köylüler, tarlalarının değer kazanacağını ve istihdam oluşturacağını düşünüyor. Maden sahasında incelemelerde bulunan Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, sahanın işletmeye açılmasının bölgeye büyük bir zenginlik katacağını söyledi. Hüyüklü Köyü Muhtarı Fatih Arslan ise maden sahasının açılmasının köylerindeki işsizliği bitireceğini kaydetti. 


Afşin ilçesine bağlı Hüyüklü köyü ile Nadır köyleri arasında kalan ve Kayışın dibi mevkiinde yoğunlaşan aramalarda 900 metre derinliğe kadar yapılan sondajlar neticesinde, kurşun ve çinko da içeren maden sahası tespit edilmişti. Magmatik kitle...