27 / 07 / 2024

afyonlu esnafların hatıra ormanı varmı

afyonlu esnafların hatıra ormanı varmı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümet olarak Türkiye için büyük düşündüklerini belirterek, "Türkiye'nin büyük hedefi var. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Sizlerle birlikte bu büyük ideali yerine getirmek için gayret edeceğiz" dedi...

100 milyon adet madeni 5 lira tedavülde! Peki kağıt paranın yerini alır mı?

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından basılan 100 milyon adet hatıra madeni 5 Türk Lirası'nın piyasadaki yerini aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Ticaret Bakanlığı 1.033 memur alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Şimdi detaylara göz atın! 

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı kararname kapsamında, Ticaret Bakanlığı'nın taşra teşkilatına 1033 memur alımı yapılmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde yarı devlet destekli projeye başlanıyor! Evini kendin yap projesinde yarısını devlet hibe ediyor! 

Depremden etkilenen 11 ilin hızla kalkındırılması için proje çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların evlerine, esnafların ise iş yerlerine hemen kavuşması için dönüşüm projeleri detayları belli oldu.  TOKİ rezerv alanı haricinde depremden zarar gören evlerin yerine konut yapılabilecek. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika müjdesi! Ticari aracını yenileyenlerden ÖTV alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaflara son dakika müjdesi geldi. Erdoğan, esnafların aynı cins ticari taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyeceğini belirtti.  

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kur korumalı mevduatta faizler yükseliyor! Parasını KKM’ye yatıran ne kadar faiz alacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, kur korumalı mevduatta faiz oranının yüzde 12 ile düşük kaldığını ve TCMB’nin bu konuda bankaları serbest bıraktığını hatırlatarak, KKM'de faizin oranlarının yüzde 17'lere çıkması mümkün olduğunu söyledi.

Parasını bakıra yatıran yaşadı! 7 ay sonra bir ilk gerçekleşti!

Bakır fiyatlarında 7 ay sonra bir ilk gerçekleşti. Dünya piyasaları için en önemli emtialardan olan bakır fiyatlarının haziran ayından bu yana ilk kez 9 bin doları aştığı gözlendi.

afyonlu esnafların hatıra ormanı varmı Haberi

afyonlu esnafların hatıra ormanı varmı


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'da, 2. Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve bakanlığa bağlı bölge müdürleri ile iş yerlerini ayrı ayrı ziyaret eden Eroğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bir iş yeri sahibinin esnaf ve sanatkarlar için hatıra ormanı oluşturulması talebine sıcak bakan Eroğlu, çalışma yapılması için Orman Bölge Müdürü Recep Ateş'e talimat verdi. 


Eroğlu, daha sonra iş adamı Şükrü Demirayak'ı, firmanın üretim tesislerinde ziyaret etti. Eroğlu, çalışmaları hakkında Demirayak'tan bilgi aldı.


Ardından İscehisar ilçesinde iş adamı Şuayp Demirel'i de ziyaret eden Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, istihdam sağlayan kişilerin eli öpülesi insanlar olduğunu söyledi. 


Bir Afyonkarahisarlı olarak yapılabilecekler konusunda hazır olduğunu bildiren Eroğlu, "Bizim vazifemiz, sizin...