05 / 05 / 2024

Ağaoğlu yatırım planı

Ağaoğlu yatırım planı

15 Temmuz darbe girişiminden sonraki 2 gün boyunca yabancı yatırımcılarla telefon görüşmesi yaptığını söyleyen Ali Ağaoğlu, “Çok olumlu tepkiler aldım. Darbe girişiminden 2 gün sonra 25 milyon liralık satış yaptık'' dedi.

İslam Memiş açıkladı: Bu yatırım, hem altını hem de gümüşü sollayıp geçecek!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş,  altın ve gümüşten bile daha karlı bir yatırım olarak o madeni açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak...

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Ağaoğlu yatırım planı Haberi

Ağaoğlu yatırım planı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, hem yerli hem de yabancı yatırımcıların Türkiye’nin geleceğine güvendiğini söyledi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcılarla 2 gün boyunca telefon görüşmesi yaptıklarını söyleyen Ağaoğlu, “Hepsinin Türkiye’ye güveni tam. Bana ‘Türkiye rüştünü ispatladı, demokrasisine sahip çıktı’ dediler. Bu saatten sonra yabancı yatırımlar daha da artacak. Özellikle Körfez’den talep gelmeye başladı. Bu süreçte bize destek olmak için alım yapıyorlar. Biz darbe girişiminden 2 gün sonra Maslak 1453 projemizde 25 milyon liralık satış yaptık. Iraklı bir işadamı 17 milyon liraya tam kat satın aldı” dedi.


14 TEMMUZ’DAN DAHA TEMİZ


15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası siyasi iradenin gerekli adımları attığını belirten Ağaoğlu, “Türkiye 14 Temmuz’dan daha temiz. Siyasi irade ayıklamaları yapacak ve Türkiye’nin büyümesine engel tüm...