13 / 05 / 2024

Ağında konut projesi

Ağında konut projesi

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi.

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Meva yeni konut projesi satışta! Lansmana özel fiyatlar!

BTG İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Meva konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 14 adet daire yapılacak.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Ağında konut projesi Haberi

Ağında konut projesi

Ağın İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından daha önceden yapımı planlanan 12 adet sosyal konutun yapılması için çalışma başladı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi. Konutların, tamamlanmasının ardından belirlenen ihtiyaç sahiplerine verileceği...