27 / 04 / 2024

Ahenk İstanbul son konutlar

Ahenk İstanbul son konutlar

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor.

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.

Küçük yatırımcılar için tehlike çanları çalıyor! Ekonomistler birer birer uyardı!  Yatırım yapacaksanız hemen bu habere

Borsa İstanbul, son bir ayda % 27 değer kazandı. BİST BANKA’da ise artış ise aylık % 91 oldu. Ekonomistler küçük yatırımcılara ise çok önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Kanal İstanbul depremi etkiler mi?

8 senedir tartışılan çılgın proje Kanal İstanbul son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki profesörler Kanal İstanbul için ne diyor?

İstanbul metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Kanal İstanbul ile 22 bölge değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son yedi yılda Arnavutköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir ilçelerindeki 22 bölgede konut fiyatlarını yükseltti..

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

İstanbul Avrupa’nın 4 mega şehrinden biri!

İstanbul son dönemde yaşanan tüm olaylara rağmen dünyanın 4 mega şehrinden biri oldu. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkış, yaptıkları araştırmada Londra, Moskova ve Paris’in ardından İstanbul’un büyük gelişme gösterdiğini belirterek “İstanbul artık güvenilir bir finans merkezi” dedi.

Galataport'un finansman töreni yapıldı!

Galataport finansman töreni toplantısı düzenlendi. Törende konuşan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk İstanbul'a yeni bir alan kazandırıldığını belirtti.

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı ay sonuna kadar devam ediyor. Hemen teslim edilen Ahenk İstanbul'da fiyatlar 372 bin TL'den başlıyor...

Eminevim Ahenk İstanbul'da 100 ay vade farksız taksitle!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Eminevim Ahenk İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 100 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

Ahenk İstanbul son konutlar Haberi

Ahenk İstanbul son konutlar

Ahenk İstanbul projesinde sahiplerini bekleyen son konutlar alıcılarına yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleri sunuyor. Beylikdüzü ve bölgesinde emlak sektöründe yaşanan hareketlenmeye paralel olarak bu bölgedeki yatırımlarına devam eden Emin Şirketler Gmbu bünyesindeki Eminevim İnşaat'ın Gürpınar'daki Ahenk İstanbul projesi kalan az sayıda konutu ile alıcılarını bekliyor. Alıcılara yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade avantajı seçenekleri sunan proje 2012 yılında başladı. Yapımından bir sene sonra satışlarına başlanan projede ya- alan konutlar denize yakınlığı ve konumunun sakinliği üe dikkat...