25 / 08 / 2024

Ahmet Ağlan açıklamaları

Ahmet Ağlan açıklamaları

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan yaptığı açıklamada Bursa'nın depreme hazırlıklı olmadığını, kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan binaların da yapı denetiminin yetersiz olduğunu belirtti.

Merkez Bankası açıkladı. Yüzde 43... Cebinde dolar TL olan için deprem

Merkez Bankası tarafından ekonomiyle ilgili yapılan açıklamalar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Merkez Bankası'nın yüzde 43 açıklaması da hayli dikkat çekti.

Dolar için flaş 37 TL açıklaması. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı

Dolar kurunda yeniden zirvenin yaşanmasının ardından dolarla ilgili açıklamalar da gündem olmaya başladı. Dolar kuru hakkında yapılan 37 TL açıklaması da gündeme oturdu. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya şaşıp kaldı.

Merkez Bankası'ndan tarihi 142,9 milyar dolar açıklaması

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor... Banka tarafından yapılan 142,9 Milyar dolar açıklaması da dikkat çekti. Banka tarafından yapılan açıklama bir hayli dikkat çekti.

Merkez Bankası'ndan flaş dolar açıklaması... 37,75 TL...

Merkez Bankası tarafından yapılan dolar açıklamaları vatandaşlar tarafından bir hayli merak ediliyor... Bankanın son olarak gerçekleştirdiği açıklama da hayli dikkat çekti...

Ünlü ekonomistten sert çıkış: Enflasyon yükselirken asgari ücrete artış yapmamak insanlığa aykırıdır!

Hükümet tarafından yapılan son açıklamalar göre temmuz ayında asgari ücretliye ara zam yapılmayacak. Bu haberin ardından Ekonomist Mahfi Eğilmez. “Enflasyonun böylesine arttığı bir yerde asgari ücret ve emekli maaşı alanlara ücret artışı yapmamak insanlığa aykırıdır” diyerek nedenlerini anlattı.

'Tüm bu senaryonun en masumu deniz kumudur' diyen İnşaat Mühendisi Şeref Alpago: Kolon kesene cezalar ağırlaştırılmalı:

Küçükçekmece'de yıkılan yapıda deniz kumu kullanıldığının ortaya çıkmasından sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, "Bütün bu senaryonun en masumu deniz kumu olduğunu söyleyerek, çok önemli açıklamalar yaptı.

İnşaat mühendisinden çarpıcı açıklamalar! Küçükçekmece'deki bina neden çöktü?

İstanbul Küçükçekmece’deki dört katlı bir bina kendiliğinden çöktü. İnşaat mühendisi Atakan Bakılan'dan konu ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o paylaşım...

Binalarda yapılan tadilat hataları, ölüme götürüyor: Bir delik bile açılmaması gereken kolonlar kesiliyor!

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi Başkanı Herdem Süer binalarda gerçekleştirilen ölümcül tadilat hataları ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında mega kent İstanbul'da kendiliğinden çöken binalar olduğunu anımsatan Süer, kritik uyarılar da yaptı.

TÜBİTAK'a sunulan deprem raporunda korkutan sonuç: Binalarda etriye demirleri eksik..

6 Şubat depremlerinden sonra 6 inşaat mühendisi akademisyen Hatay'a giderek yıkılan ve hasar alan yaklaşık 200 binayı inceledi. İnceleme sonuçlarını TÜBİTAK'a gönderen mühendislerin açıklamaları ihmalsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

Deprem bölgesinde tarım arazileri yapılaşmaya açıldı!

Yargının “dur” kararına rağmen, tarım arazileri ve zeytinlikler yapılaşmaya açıldı. İşte ayrıntılar ve konu ile ilgili yapılan açıklamalar...

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı! Depremler neden arttı? 

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat deprem felaketinden bu yana neredeyse bir sene geçerken, Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da depremlerin neden arttığını açıkladı. İşte o açıklamalar...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Ahmet Ağlan açıklamaları Haberi

Ahmet Ağlan açıklamaları

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan, Bursa'nın depreme hazırlıklı olmadığını, kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan binaların da yapı denetiminin yetersiz olduğunu belirtti.

Nepal'de binlerce kişinin hayatını kaybettiği 7.8'lik depremin ardından, ABD'li uzmanların, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğini, ancak megakentin buna hazırlıklı olduğunu belirtmesinin ardından açıklama yapan Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan, İstanbul'un ve Bursa'nm depreme kesinlikle hazır olmadığını kaydetti. Nepal'de binlerce kişinin hayatını kaybettiği 7.8'lik depremin ardından ABD merkezli 'GeoHazards International' adlı organizasyonda görevli uzmanlar, İstanbul'da beklenen yıkıcı bir depremin yaklaştığını duyurdu. Organizasyonun başkanı Brian Tucker, Türkiye'nin kuzeyinden geçen fay hattında da son yıllarda çok sayıda deprem yaşandığını, kırılmanın giderek İstanbul'a yaklaştığını söyledi. Tucker, bir sonraki büyük depremin İstanbul merkezinde ya da çevresinde meydana gelmesinin beklendiğini...