21 / 05 / 2024

Ahmet Cüneyd Gülcan

Ahmet Cüneyd Gülcan

Halis Gayrimenkul Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Cüneyd Gülcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mart 2014 tarihinde Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Amperino C-100 görücüye çıktı ve seri üretime hazır...

Türkiye’nin elektrikli ikinci otomobili Amperino C-100 görücü karşısına çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven, “2025 yılının son çeyreğinden sonra aracımızı yollarda görmeye başlayacağımızı istiyoruz.2035 itibarı ile de fabrikamızda 50 bin araç üretebilir hale gelmek istediklerini kaydetti. İ

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2023 model Mercedes-Benz C-Serisi göz kamaştırıyor! Mercedes-Benz C-Serisi fiyat listesi

2023 model Mercedes-Benz C-Serisi almak için ödenmesi gereken tutar ne? İşte Mercedes-Benz C-Serisi güncel fiyat listesi...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Asgari ücretin alım gücü dibi gördü! Bakın ne kadar oldu?

Yüksek enflasyon dar gelirlinin ve emeklinin alım gücünü eritirken, aylığı 8.506 lira olan asgari ücretlinin alım gücü yıl başından bugüne kadar 6.911 TL’ye kadar geriledi. En düşük emekli aylığının alım gücü ise 4.469 liraya düştü.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Dolar gücüne güç ekliyor, sınıra geldi! İşte 6 Mayıs 2022 dolar/TL kuru...

Milyonların heyecanla beklediği Fed'in faiz kararından sonra gözler döviz piyasasına çevrildi. Elinde doları olan yatırımcılar heyecanla beklerken dolar sınıra geldi ve gücüne güç ekliyor. Peki bugün dolar ne kadar 6 Mayıs 2022? İşte güncel dolar kuru...

Ahmet Cüneyd Gülcan Haberi

Ahmet Cüneyd Gülcan

Halis Gayrimenkul Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Cüneyd Gülcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Halis Gayrimenkul Proje İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konusu, yürürlükteki ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli izinleri almak koşulu ile İnşaat sektöründe ve jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sularla ve her türlü kaynaklarla ilgili arama, sondaj, ruhsata bağlama, işletme, kiralama gibi işlemler dahil her türlü faaliyetlerde bulunmak, sağlık turizmi, devremülk ve devre tatil ve kaplıca sağlık işletmeciliği turizmi, Site yönetimi, Blok Yönetimi işlerinin ikmali ve Sağlık tesisi, Eğitim tesisi kurma, Geriatri merkezi kurma, işletme, kiraya verme, emlak alımı, satımı ve her türlü organizasyonlarını tertip etmektir.  Bu kapsamda Şirket, 1- Her türlü taşınmaz mülk edinebilir. Taşınmaz satışı yapabilir. Taşınmaz...