08 / 08 / 2024

Ahmet Dördüncü akkök holding

Ahmet Dördüncü akkök holding

Akkök CEO’su Dördüncü, "Kimya sektöründe 2017’de yurtdışında bir satınalmamız olacak. Avrupa’dan bir şirket satın alma yolundayız, son aşamadayız" dedi.

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! Euro rekor kırdı! Döviz yatırımcısı müjde! 8 Şubat 2024 döviz kurları

Haftanın dördüncü işlem gününde dolar, Türk Lirası karşısında sınırlı yükselişine devam ederken euro TL rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu? 8 Şubat 2024 döviz kurları...

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

Deprem sonrası büyük inceleme! Binaların betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti

Kahramanmaraş Depremi sonrasında Kadıköy Belediyesi'ne ait beton ve zemin laboratuvarında bazı beton numunelerinin iç yapısı incelendi. Betonlarından çıkanlar hayrete düşürdü! Bunu görenler hemen harekete geçti, talep patladı!

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi? 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü...

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Ahmet Dördüncü akkök holding Haberi

Ahmet Dördüncü akkök holding

Akkök CEO’su Dördüncü, "Kimya sektöründe 2017’de yurtdışında bir satınalmamız olacak. Avrupa’dan bir şirket satın alma yolundayız, son aşamadayız" dedi.


“Türkiye ekonomisi geçtiğimiz dönemde ne kadar direnç kazandığını kanıtladı.” Bu saptama, Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü’den. Dördüncü 2016 yılında Türkiye’nin yaşadıklarının 10’da birinin başka bir ülkede olması halinde bizim gösterdiğimiz direncin gösterilemeyeceğini düşünüyor. Geçen yıl, zorlukları ile geride kaldı, şimdi 2017’yi tasarlıyor Dördücü. Ona göre bu yıl şirketler açısından en önemli odak, bilanço yönetiminde olmalı. Kur zararı, alacak yönetimi, kredilerin uzun vadeli olması...


Dördüncü, “Benim için 2017’nin en önemli konusu bilançolarımızın sağlam temeller üzerinde olması” diyor. 2017’nin geçtiğimiz yıldan daha iyi bir yıl olacağını düşünen Akkök Holding CEO’su, şirket performansında karlılığı önemsediğini, büyümenin önemli olduğunu ancak karlı büyümenin esas olduğunu vurguluyor.


Etkileniyoruz ama...