03 / 05 / 2024

Ahmet Küçükbay kim

Ahmet Küçükbay kim

2015'te yeni yatırımlarla büyümek istediklerini vurgulayan Ahmet Küçükbay, inşaat sektörüne de gireceklerini açıkladı. Bu yıl temelini atacakları "By Towers" projesinden söz eden Küçükbay "İzmir'in en yüksek binasını biz yapacağız'' dedi.

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.

Emekli maaşı alanlar aman dikkat! Emekli aylığınız iptal olabilir!

Habertürk gazetesinden Ahmet Kıvanç, sahte sigorta yaptıranları bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. İşte Emekli maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren o detaylar...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç ve Kadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Ahmet Küçükbay kim Haberi

Ahmet Küçükbay kim

2015'te yeni yatırımlarla büyümek istediklerini vurgulayan Ahmet Küçükbay: Ege'nin ülke sanayiine katkısını artırmak görevimiz. Omuz omuza mücadele edersek başarı kaçınılmaz Küçükbay Yağ Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, 2015'te ekonomiye daha fazla katkı yapmak istediklerini söyledi. Milliyet Ege yöneticileriyle Kordon Kule'de düzenlenen toplantıda bir araya gelen Küçükbay, "Ege Bölgesi'nin ülke sanayiine katkısını her geçen gün artırmak görevimiz. Zirveye giden yolda omuz omuza mücadele edersek başarı kaçınılmaz" dedi. 


Yağ sanayinde Türkiye'nin lider kuruluşu Küçükbay A.Ş. üretim, istihdam ve yeni yatırımlarıyla zirvedeki yerini koruyor. Yurt içinde İstanbul, Tekirdağ, Adana, İzmir Bornova, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve Kemalpaşa Akalan'da, yurt dışında ise Ai Hatipoğlu ve Bölge Reklam Müdürü Gülhan Kepençü'yle ekonomik gelişmeleri değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, 2015 yılından bir hayli...