29 / 04 / 2024

Ahu Yağtunun evi

Ahu Yağtunun evi

Cem Yılmaz'la geçen hafta boşanan Ahu Yağtu, Ulus'taki yeni evine taşındı. Yılmaz'la birlikte yaşadığı evin önüne minik bir kamyonet getiren Yağtu, sadece kendisinin ve oğlu Kemal'in kıyafetlerini aldı.

Ahu Yağtu, yeni evi için alışverişe çıktı!

Cem Yılmaz'dan 2013'ün son günü boşanan Ahu Yağtu, yeni hayatı için hazırlıklara başladı. Ünlü manken, oğlu Kemal'le yaşayacağı Bebek'teki yeni evi için önceki gün Nişantaşı'nda alışverişe çıktı.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Evsizlere 200 bin TL hibe para yardımı yapılacak!

Ev sahibi olmak isteyen ve bu hayal ile yaşayan evi olamayan evsizler için Devlet, kendi evini yapmak isteyen evsizlere 150 bin Türk Lirası ve 200 bin Türk Lirası hibe para yardımı yapacağı duyuruldu.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Depremzede öğrencilere burs desteği! Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yakınlarını kaybeden ya da evi, iş yeri hasarlı olan depremzede öğrencilerin tamamına burs verileceğini açıkladı. Peki, Depremzede öğrencilere ne kadar burs verilecek, başvurular başladı mı?

Depremzede öğrencilere son dakika burs müjdesi geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yakınlarını kaybeden ya da evi, iş yeri orta veya üstü hasarlı olan depremzede öğrencilerin tamamına burs verileceğini söyledi.

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir? İşte detaylar!

Kiracılar ve ev sahipleri arasında bazı süregelen tatsız konular vardır. Bu konularda çoğunlukla kira ödeme noktasında ya da evi tahliye noktasında baş gösterir. İşte bu konularda merak edilenler!

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi?

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi? sorusu 65 yaş aylığı konusunda vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. Peki 65 yaş aylığı almanın şartları nelerdir?

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Gayrimenkul yatırımında yeni trend: Huzurevi!

Dünya genelinde yaşlı nüfus giderek artıyor. Yaşlı nüfusun artması da dünya genelinde yaşlı evi ve bakım evi yatırımlarını artırıyor. Avrupa ülkeleri de Türkiye'de kendi vatandaşları için yatırım seçeneklerini araştırıyor. 

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Ahu Yağtunun evi Haberi

Ahu Yağtunun evi


Cem Yılmaz'la geçen hafta boşanan Ahu Yağtu, Ulus'taki yeni evine taşındı. Yılmaz'la birlikte yaşadığı evin önüne minik bir kamyonet getiren Yağtu, sadece kendisinin ve oğlu Kemal'in kıyafetlerini aldı.


Ahu Yağtu, 31 Aralık'ta boşandığı Cem Yılmaz'la birlikte oturduğu Levent'teki villadan Ulus'ta yeni kiraladığı apartman dairesine taşındı.


Önceki gün kiraladığı küçük bir kamyoneti eski evinin önüne getiren Yağtu, eşyalarını taşıtırken görüntülendi. Ahu Yağtu'nun eski evinden sadece kendisinin ve oğlu Kemal'ın kıyafetlerini aldığı görüldü.

Elbiselerini askısıyla kamyonete yerleştiren Yağtu'nun. spor kıyafetlerini ise apar topar bir naylon poşete doldurması dikkat çekti.


Ulus'ta 5 bin lira aylık kira ödeyeceği daire için tüm eşyalarını değiştiren Yağtu, eski evinden hiçbir eşya almadı. Yağtu'nun sadece özel anlam taşıdığı tahmin edilen bir sandalyeyle bir avizeyi yeni evine götürdüğü...