17 / 05 / 2024

ak parti bingöl belediye başkan adayo Yücel Barakazi

ak parti bingöl belediye başkan adayo Yücel Barakazi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı olan Yücel Barakazi kimdir?

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Duyan duymayan kalmasın! Kur Korumalı Mevduat bitiyor! AK Partili isim madde madde açıkladı!

AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz 1,9 trilyon liraya yükselerek rekor seviyeye ulaşan Kur Korumalı Mevduat’ın (KKM) ne zaman biteceği ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yılmaz, “Kur korumalı mevduat adım adım sona erecek. Bir anda değil” dedi.

SON DAKİKA… AK Parti'den EYT ve sözleşmeli personel ile kritik açıklama!

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması konusunda son dakika gelişmesi var. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ilgili düzenlemelerin 2023 yılı başında yasalaşacağını açıkladı.

AK Parti iktidarından son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Diğer hepsini unutun

Milyonların sonucunu beklediği EYT ile ilgili son gelişmelerin vatandaşlar ile paylaşılması devam ediyor. AK Parti iktidarı ise konu ile alakalı olarak hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son durumu paylaşıyor. İşte detaylar…

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

EYT ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti iktidarından hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar gelmekte. İşte detaylar…

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ile yaptıkları toplantı sonucunda, 1 Temmuz 2022'den tarihinden itibaren geçerli olmak üzere işçilere % 80 oranında zam yapılmasına karar verildiğini açıkladı. İşte detaylar…

Hükümetten dikkat çeken asgari ücrete zam açıklaması: Ne zaman yapılacağını göreceğiz

Herkesin merakla beklediği asgari ücret ile ilgili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz "Asgari ücretle ilgili değerlendirmenin ne zaman yapılacağını göreceğiz" dedi.

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Maaşlara artış, Doktorlara vergi, 2/B arazilerinin satışıyla ilgili yeni düzenleme! AK Parti'den bomba vergi paketi

AK Parti, TBMM'ye Hazine Taşınmazları ve KDV’ye ilişkin yeni teklif verdi. 41 maddeden oluşan teklife göre Yapı Kayıt Belgesi alınan yapıların üzerinde bulunduğu Hazine taşınmazlarının satışına ilişkin başvuru süresinin uzatılması ve peşin ödemelerde indirim yapılması öngörülüyor.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

ak parti bingöl belediye başkan adayo Yücel Barakazi Haberi

ak parti bingöl belediye başkan adayo Yücel Barakazi

Yücel Barakazi kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi oldu. Peki AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Yücel Barakazi kimdir?


Yücel Barakazi biyografi..

1966 Bingöl doğumlu olan Yücel Barakazi İlk ve ortaöğrenimini Bingöl Cumhuriyet İlkokulu (1977) ve Bingöl İmam Hatip Lisesi’nde (1984) tamamladı. 


Yükseköğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde (1988-Lisans) tamamladı. 


Eğitim hayatını sırasıyla şöyle sürdürdü; Köln Üniversitesi Felsefi Bilimler Fakültesi Şarkiyat Bölümü (2000 Lisans), Köln Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler (2000-Lisans), Köln Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Avrupa Birliğinin Bölgesel Güçlerle İlişkisi; Türkiye, İran ve Mısır Örnekleri (2002 Yüksek Lisans), Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Doktora...