18 / 07 / 2024

ak parti tünel projeleri

ak parti tünel projeleri

Çevre ve şehircilik alanındaki vaatlerini açıklayan Ahmet Davutoğlu, "2023 yılına kadar ise toplam 700 kilometre uzunluğunda 470 adet tüneli hizmet açmayı hedefliyoruz. " dedi.

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Son dakika! AK Parti'den emeklilere ek zam açıklaması!

Emeklilerin merakla beklediği yeni zamlarla ilgili olarak AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Etki analizleri, bütçe imkanları değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

EYT’de artık sona saatler kala AK Parti’den ‘prim şartı’ iddialarına çok önemli yanıt!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasına artık neredeyse saatler kala, AK Parti cenahından, ‘prim şartı’ iddialarına yanıt geldi. TBMM’de yapılan komisyon çalışmasına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, günlerdir kamuoyunda dillendirilen bu iddia için ne

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

EYT tarihi hakkında AK Parti'den resmi açıklama! Seçimler etkileyecek mi? İşte yanıt!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, EYT düzenlemesinin Meclis'e sunulmasına ilişkin, "Seçim bekleniyormuş veya seçimden sonraya kalacakmış gibi bir şey söz konusu değil, irade ortaya çıkmıştır" dedi.

EYT için AK Parti’den bir tarih daha verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin merakla beklediği tarihle ilgili bir günde iki açıklama birden geldi. Bugün TBMM’de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “EYT için benden tarih beklemeyin” derken, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sadi Bilgiç ise tarih verdi.

Ak parti açıkladı! Asgari ücret desteğinden kaç iş yeri yararlanacak? 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bugün Meclis Plan Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada, Asgari ücret desteğinden 1.7 milyon iş yerinin yararlanacağını söyledi.

EYT'nin Meclis serüveni belli oldu! AK Parti takvimi açıkladı!

AK Parti EYT Meclis takvimini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de EYT çalışmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak çalışmaları yürüttüklerini vurguladı.

ak parti tünel projeleri Haberi

ak parti tünel projeleri

Çevre ve şehircilik alanındaki vaatlerini açıklayan Davutoğlu, AK Parti hareketinin en büyük farklarından birinin çevre ve şehircilik alanında attığı kentsel dönüşüm devrim mahiyetinde adımlar olduğunu, bundan sonra da insana yakışan, insan ihtiyaçlarına cevap veren, insanı yormayan, aksine "mutlu eden kentler inşa etmeyi sürdüreceklerini" kaydetti.


İlerki dönemde dikey değil yatay yapılaşmayı özendirerek teşvik edeceklerini dile getiren Davutoğlu, kentsel dönüşüm alanlarında hakların devredilmesine imkan sağlayacak şekilde gayrimenkul sertifikası modeli geliştireceklerini ifade etti.


Davutoğlu, "Şehir merkezinde kalan küçük sanayi sitelerini şehir dışına taşıyacak ve şartlarını iyileştireceğiz. Tarihi, kültürel ve estetik değerlerimizle uyumlu kentleri, kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Tarihi şehir merkezlerinin canlandırılmasına yönelik projelere destek vereceğiz. O derece yoğun ve derin tarihi birikimimiz var ki bu tarihi şehirleri korumak boynumuzun borcu. Trafiğin yoğun olduğu...