06 / 05 / 2024

Ak Yatırım Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti

Ak Yatırım Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti

Ak Yatırım açıklamasına göre, Rönesans Holding'in Ak Yatırım aracılığıyla gerçekleştirdiği TRLibor endeksli, 3 yıl vadeli, 200 milyon TL’lik tahvil ihracı bugün başarıyla tamamlandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Avrupakent GYO yatırımcı ile buluşuyor! 13 -14- 15 Aralık'ta talep toplayacak!

Avrupakent GYO halka açılıyor. Merakla beklenen halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Ekonomist Hatice Kolçak, doların fırlayacağı tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, yatırımcılara altın gibi tavsiye verdi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Ak Yatırım Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti Haberi

Ak Yatırım Rönesans Holding’in tahvil ihracına aracılık etti

200 milyon TL’lik ihracın 100 milyon TL’lik kısmı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından alındı. Ak Yatırım, Rönesans Holding'in,Türkiye'de ilk kez ihraç edilen TRLibor endeksli tahvil ihracına aracılık etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş, Rönesans Holding’in Türkiye’de ilk kez ihraç edilen TRLibor endeksli tahvil ihracına aracılık etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Erdoğmuş, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen TRLibor’a endeksli ve 3 yıllık bir vadeye sahip kağıdın, özel sektör borçlanma aracı piyasasının gelişimi ve kurumsal yatırımcıların özel sektör tahvillerine gösterdiği ilgiyi artırmak için önemli bir adım olduğunu da...