15 / 05 / 2024

Akçansanın ikinci çeyrek satış geliri

Akçansanın ikinci çeyrek satış geliri

Mega projeler, kentsel dönüşüm ve ihracat çimento sektöründe yüzleri güldürüyor, Akçansa, 2013 yılının ikinci çeyreğinde 546,7 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin dönem karı ise 63,9 milyon TL olarak gerçekleşti.

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.

Emlak Konut GYO'dan yılın ikinci çeyreğinde 29 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının ikinci çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, yılın ikinci çeyreğinde 28 milyar 959 milyon TL'yi aşan ve 509 bin metrekarelik satış gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

İşsizlik rakamları açıklandı: 2023'ün ikinci çeyreğinde yüzde 9,7'ye geriledi

Türkiye'de işsizlik oranı 2023 yılının ikinci çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,3 puanlık düşüşle yüzde 9,7 seviyesinde gerçekleşti.

10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 10 Ağustos günü yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlarken altın fiyatları kısmi olarak yükselmeye devam ediyor. 10 Ağustos Perşembe altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın ve çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Korkutan açıklama! 2023’ün ikinci yarısı fiyatlar resmen fırlayacak!

IEF Genel Sekreteri Joseph McMonigle, Çin ve Hindistan'dan gelen talep arttıkça petrol piyasalarının 'ciddi problemlerle karşı karşıya kalacağını ifade etti. McMonigle, petrol fiyatlarının 2023’ün ikinci yarısı yükseleceğini söyledi.

Altını olan nefes bile almadan buraya baksın! 21 Temmuz 2023 gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 21 Temmuz 2023 güncel çeyrek altın, ons altın ve gram altın fiyatları...

Borsada şirketlerin ikinci çeyrek bilançoları için geri sayım başladı: Hangi şirketlerin karları artacak?

Borsada şirketlerin ikinci çeyrek bilançolarının 21 Temmuz'da açıklanmaya başlanacağı ifade ediliyor. Peki hangi şirketlerin karları artacak? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları fırtına etkisi yarattı! Bugün gram, çeyrek, tam ve yarım altın kaç TL? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları, döviz kuru ve altının ons değerinde gözlemlenen değişime göre hareketli bir seyir izliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 14 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatların haftanın ikinci işlem gününde  de yine göklerde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1930 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek. 11 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altının pimi çekildi! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Temmuz 2023!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın altıncı gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 8 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Altında fırtına dinmek bilmiyor! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 6 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Akçansanın ikinci çeyrek satış geliri Haberi

Akçansanın ikinci çeyrek satış geliri


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2013 yılının ikinci çeyreğinde 546,7 milyon TL satış geliri elde ettiğini açıkladı. Şirketin dönem karı ise 63,9 milyon TL olarak gerçekleşti.

Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, yılın ilk yarısında yüzde 16 büyüyen çimento sektörünün 3. Köprü, 3. Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerin ve kentsel dönüşümün de desteğiyle aynı performansı sürdürmesini beklediklerini söyledi.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2013 yılı ilk yarıyıl finansal sonuçlarını kamuoyuna açıkladı. Buna göre, 30 Haziran 2013 itibarıyla şirketin cirosu 546,7 milyon TL oldu. Sürdürülen faaliyetlerden vergi öncesi karı 77,8 milyon TL olurken, Dönem Kârı ise 63,9 milyon TL olarak gerçekleşti. 

2013’ün ilk yarısında çimento tüketiminin yüzde 16 civarında arttığını belirten Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, “2012 yılına göre mevsimsel...