09 / 05 / 2024

Akel et pişirme

Akel et pişirme

Akel Elektrikli Ev Aletleri ürünleri ile Kurban Bayramı’nda sevdiklerine lezzetli ve sağlıklı et yemekleri yapmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Akel ürünleri et yemekleri yapmayı keyfe dönüştürüyor...

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Arzum Okka Minio Türk Kahve Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla öne çıkan Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi, pişirme teknolojisiyle bol köpüklü ve lezzetli kahve yapmanızı sağlar. Peki, Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL? İşte detaylar...

İndirimin hası Migros'tan geldi! Raflar boşalmadan acele edin

Ayçiçeği tohumlarından elde edilen ayçiçek yağı, yemek pişirme ve fırınlamada kullanılan popüler bir bitkisel yağ türüdür. Dolayısı ile mutfakların vazgeçilmez ürünü olan ayçiçek yağına gelen zamalrın akabinden indirim üstüne indirim geliyor. Bir indirim de Migros'tan geldi.

Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Nisan 2023 fiyat listesi

Bir fritözde pişirme kalitesi kadar süresi de önemlidir, Ev hanımlarına Xiaomi Smartmi Airfryer ile hem kalite hem tasarruf sunuluyor. Xiaomi Smartmi Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Akel et pişirme Haberi

Akel et pişirme

Akel Elektrikli Ev Aletleri sayesinde Kurban Bayramı’nda birbirinden güzel et yemekleri yapmak artık çok kolay. Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran Akel, birbirinden farklı ürünleriyle yemek yapmayı ve yemeği adeta keyife dönüştürüyor. Etler, Akel davul fırında, ızgarada ya da kavurma sacında sağlıklı bir şekilde pişerken, enfes lezzetleriyle de sevdiklerinize çifte bayram yaptırıyor. Türkiye’de davul fırın denilince akla gelen ilk marka olan Akel, bu ürünleriyle mutfaklarda harikalar yaratıyor. 

Yemekleri 20-25 dakika gibi çok kısa bir sürede hazırlamaya imkan sağlayan Akel Davul Fırınlar, önceden ısıtma derdini de ortadan kaldırdığı için zamandan ve enerjiden tasarruf sağlıyor. Homojen ısı dağılımı sayesinde et yemeklerini eşit pişiren Akel Davul Fırınlar onların kurumasını da önleyerek yumuşacık yapıyor. 

Lezzet düşkünlerine kavurma sacı

Kurban Bayramı’nın vazgeçilmez lezzeti kavurmaya Akel Kavurma Sacı farklı bir lezzet...