28 / 04 / 2024

Akıllı binalar göz sağlığını olumsuz mu etkiliyor

Akıllı binalar göz sağlığını olumsuz mu etkiliyor

Yeni yaşam alanları, hastalıkların da çağa ayak uydurmasına sebep oluyor. Günümüzde "akıllı bina" diye tabir' edilen yaşam alanları, bazı detaylara dikkat edilmezse, sağlımızı tehdit eden riskleri de bünyesinde bulunduruyor.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü! ŞOK market kataloğu!

ŞOK 27 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Airfryer yağsız fritöz 1.459 TL'ye, akıllı robot süpürge 6.899 TL'ye buharlı ütü 349 TL'ye düştü. 

Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge'de büyük indirim! İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge indirimli fiyatı

Günümüzün en popüler ürünleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere talep her geçen gün daha da artıyor. Peki Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge ne kadar? İşte Homend Alex Laser Akıllı Robot Süpürge fiyatı...

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi; Engel tanımayan güçlü temizlik

Akıllı robot süpürge, airfryer ile birlikte son dönemin en gözde ürünleri arasında yer alıyor. Birçok marka tarafından üretilen robot süpüreler araştırılmaya devam ediyor. Peki Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge özellikleri neler ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

22 ayar altın bilekliklerde büyük fırsat! İnternete özel fiyatlar göz kamaştırdı! Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi

Koçak'ta 22 ayar altın bileklikler internete özel fiyatlarla göz kamaştırıyor. Altın bileklik almak isteyenler bilekliklerin fiyatlarını merak ediyor. Peki altın bileklik fiyatları ne kadar? Koçak 21 Ocak 2023 fiyat listesi.

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

100 liradan 6 bin liraya çıktı! Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu! 2 gün içinde ödenmezse 6 bin ödenecek!

Akıllı telefon sahiplerine duyuruldu. 2 gün içerisinde ödeme yapılmaz ise 6 bin TL ödenecek. İşte detaylar!

Akıllı binalar göz sağlığını olumsuz mu etkiliyor Haberi

Akıllı binalar göz sağlığını olumsuz mu etkiliyor

Hayatımızı kolaylaştıran yeni yaşam alanları, hastalıkların da çağa ayak uydurmasına sebep oluyor. Günümüzde "akıllı bina" diye tabir' edilen yaşam alanları, bazı detaylara dikkat edilmezse, sağlımızı tehdit eden riskleri de bünyesinde bulunduruyor. İçerisinde çok fazla elektromanyetik dalganın olduğu ortamlarda, en çok da gözlerimiz risk altında bulunuyor. Bu durum plazada ve bilgisayar başında çalışanları da etkiliyor. Peki hayatımızın büyük bölümünün geçtiği bu alanlarda göz sağlığımızı korumak için neler yapmalıyız? Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Göz Sağlığı uzmanı Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu özellikle "göz kuruluğuna" dikkat edilmesi için uyarılarda bulunuyor. 


Op. Dr. Kavalcıoğlu, göz kuruluğu hastalığının bu ortamlarda vakit Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu geçirenlerde daha sık meydana geldiğini belirterek, "Klimalar ortamdaki havayı kurutarak göz kuruluğuna sebep olur. Bu durumunu en aza indirgemek...