07 / 05 / 2024

Akiş Beykoz evleri

Akiş Beykoz evleri

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde hayata geçireği projesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Akiş GYO Beykoz'daki arsalarının değeri 501.1 milyon TL oldu!

Akiş GYO Beykoz'daki 46 adet parselinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte o rakam... 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! 

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO'nun Beykoz imar planı onaylandı!

Akiş GYO'nun "İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Gümüşsuyu ve İncirköy Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı onaylandı. 

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu anlaşmazlığı!

İstanbul’un en kıymetli yerlerinden olan Beykoz'da konumlanan Göksu Evleri'nde tapu krizi gündemde. Kooperatif üyelerinden bazıları, basına yansıyan haberlerde yaşananların bütün tarafıyla anlatılmadığını belirtti ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Maritza Vadi Evleri Mayıs'ta satışta! Metrekaresi 12 bin TL

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde 21 blok olarak inşa edilen Maritza Vadi Evleri'nde ön talep toplanıyor. Metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı projede satışlar Mayıs'ta başlayacak...

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Akiş Beykoz evleri Haberi

Akiş Beykoz evleri

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'ınca imzalanan kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi'nde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 17 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar kapsamında 1893 ada 17 parselde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanmış olup, değerleme raporu ekte yer almaktadır. 

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Dosya için