04 / 05 / 2024

Akmerkez AVMnin karşısındaki gayrimenkul satılıyor mu

Akmerkez AVMnin karşısındaki gayrimenkul satılıyor mu

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy bölgesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Akmerkez AVM'nin karşısında bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 16 milyon 902 bin 400 TL olarak belirlendi.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Dolarda sıcak saatler! Doları olanlar dikkat!

Dolar, euro ve sterlinin TL karşısındaki değerini öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında döviz kurmalarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Dolar, euro ve sterlin, son iş gününde de vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından takip ediliyor. İşte son dakika dolar, euro ve sterlin fiyatı...

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu projesi Yeni Fikirtepe! 

Emlak Konut GYO imzasıyla geliştirilen projelerde 2023'ün ilk yarısında toplam 28 milyar 959 milyon 741 bin 267 TL değerinde satış yapıldı. Yılın ilk yarısının şampiyon projesi de belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu olan o projesi...

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Altına fısıldayan adam İslam Memiş'ten uyarı: Haziran ayında altın ve dolar etkilenebilir!

İslam Memiş, Haziran ayı için "gram altın" konusunda uyarıda bulundu ve dolar karşısındaki tüm varlıkların etkilenebileceğini söyledi.

Akmerkez AVMnin karşısındaki gayrimenkul satılıyor mu Haberi

Akmerkez AVMnin karşısındaki gayrimenkul satılıyor mu

Beşiktaş Akmerkez AVM'nin karşısındaki gayrimenkul İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. İhalesi 12 Temmuz'da yapılacak olan gayrimenkulün toplam kıymeti 16 milyon 902 bin 400 TL olarak belirlendi.


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2012/950 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Toplam borçlulara ait 2/10 hissesi satışa konu olan İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesinde kain 1681 ada, 109 parsel sayılı 2.641.75m2 yüzölçümlü, ana taşınmaz niteliği ‘Arsa’ olan taşınmaz İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, Adnan Saygun Caddesi ile Belediye Sitesi Yolu arasında bulunmaktadır. Hali hazırda söz konusu alandaki yapıların yıkılmış vaziyette olduğu, taşınmazın arsa vasıflı olarak bulunduğu, parselin etrafında inşaat sahasını sınırlamak amaçlı olarak çepeçevre ahşap ve metal yapı elemanları kullanılarak...