03 / 05 / 2024

akp hatay milletvekili adayı İbrahim Naci Yapar

akp hatay milletvekili adayı İbrahim Naci Yapar

İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, AKP Hatay Milletvekili Adayı oldu. Peki, İbrahim Naci Yapar kimdir? İbrahim Naci Yapar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Naci Yapar...

Deprem bölgesi için 'mücbir sebep' çağrısı!

Deprem bölgesindeki mücbir sebep hali süresinin yetersiz olduğunu belirten CHP Hatay Milletvekili Kara, "Birkaç aylık uzatmaların yetersiz kalacağını her fırsatta söyledik. Bunu yetkililer de çok iyi biliyor." Vergi ve SGK borçlarının faizsiz taksitlendirilmesinde istenen teminat şartı kaldırılmalı.

Rezerv alan tartışması tam gaz: Riskli yapı ilan edilen binalardaki vatandaşlar zarara uğruyor!

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, rezerv alan ve riskli yapı ilanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve vatandaşların mağduriyetlerine değindi. İşte ayrıntılar...

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Hatay'daki kalıcı konutlar Aralık'ta teslim edilecek!

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı son dakika açıklamasında Hatay'da inşa edilen kalıcı konutların Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

AKP’li isimden memurları kızdıran ‘maaş’ açıklaması

AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in memur maaşlarına yönelik yaptığı açıklama büyük tepki topladı.

Benzin ve motorin fiyatını 6 TL düşürecek öneri!

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, peş peşe zamların ardından benzin ve motorinin litre fiyatını 6 TL kadar düşürecek bir öneride bulundu.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Fatih'te çeşmenin yerine apartman yapılmış!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın, kitabesine babası Ahmet Zeki Çamlı'nın adını eklediği tarihi I. Mahmud Çeşmesi'ne ilişkin yeni belgeler paylaştı. 

akp hatay milletvekili adayı İbrahim Naci Yapar Haberi

akp hatay milletvekili adayı İbrahim Naci Yapar

İbrahim Naci Yapar kimdir?

İnşaat Mühendisi İbrahim Naci Yapar, 1966 Yılında Antakya’da doğdu. İlk, Orta ve lise Öğrenimini Antakya’da tamamladı. Yükseköğrenimini Konya Selçuk Üniversitesinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisi olarak tamamladı.


Daha Sonra Antakya’ya dönerek mesleğini icra etmeye başlayan İbrahim Naci Yapar Antakya’da değişik kademelerde şehrimize ve insanımıza hizmetlerde bulundu. 


Kamu Kurumunda Fen İşleri Müdürü olarak çalıştı.Daha sonra Mustafa Kemal Üniversitesinde Yapı İşleri Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak çalıştı.


2004 ile 2009 yılları arasından Antakya Belediyesinde Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu.


Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de başarılı hizmetler veren İbrahim Naci Yapar Evli ve iki çocuk babası olup Almanca...