29 / 04 / 2024

Aksa Akrilik Akkim Kimya arsa satışı

Aksa Akrilik Akkim Kimya arsa satışı

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Aksa doğal gaz yeni kampanya başlattı: Bağlantı bedeline 4 taksit!

Doğal gaz dağıtım şirketi Aksa doğal gaz, faaliyet gösterdiği 27 il, 260 ilçe ve beldede bağlantı bedeline 4 taksit kampanyası başlattı. Kampanya, temmuz, ağustos ve eylül ayı boyunca geçerli olacak.

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri

Temettü ödemeleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. En sık aratılanlar arasında ''Hangi şirketler ne kadar temettü veriyor'' sorusu merak ediliyor.  Enerjisa, Aygaz, Aksa, Çemtaş, Ford... Hangi şirketler temettü veriyor? Resmen tarih açıklandı! 2023 temettü ödemeleri...

Doğalgaza geçmek isteyen vatandaşlara taksit fırsatı! Aksa, kampanya başlattı!

Doğal gaza geçmek isteyen vatandaşlara yönelik kampanya başlatan Aksa Doğalgaz,  ocak ve şubat ayları içinde, anlaşmalı banka kredi kartlarını kullanan vatandaşlara abone bağlantı bedelinde 10 taksit fırsatı başladı.

Türkiye'de ilk olacak! Tüm çalışanların dört gözle beklediği gelişme

Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasıyla verimliliği ve çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Uygulamayla birlikte, şirket, performansı tamamen iş sonuçları ve hedeflere göre ölçüm yaparak, çalışana işi üzerinde daha fazla sorumluluk veren bir modele geçecek.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Aksa Akrilik Akkim Kimya arsa satışı Haberi

Aksa Akrilik Akkim Kimya arsa satışı

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa satışı hakkında açıklama yaptı. 

Aksa Akrilik Kimya Sanayii Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına tescili için söz konusu hisselere tekabül eden 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Bir önceki duyurunun açıklama kısmındaki satış bedeli sehven yanlış yazılmış olup, doğru satış bedeli tabloda belirtildiği şekilde 25.620.000 TL'dir.

Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde Şirketimizin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına tescili için söz konusu hisselere tekabül eden 16.965,79 m2...