05 / 05 / 2024

Aksaray Yeraltı Çarşısı yangın

Aksaray Yeraltı Çarşısı yangın

İstanbul Belediyesi tarafından 80 milyon liraya yaptırılan Aksaray Yeraltı Çarşısı, 1975 yılında tamamen yanmış. Üst geçit ise kullanılamaz hale gelmiş. Yangının zarar bilançosu ise 1 milyar lirayı bulmaktaymış.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

Manisa Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajının olduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde sona gelindi.

Salihli Bedesten Çarşısı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Salihli'de hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Salihli Modern Pazaryeri ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle inşa edilecek olan Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı'nın inşaatı başladı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı’na raylı sistem piyangosu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeraltı Çarşısı’ndaki ziyaretinde çarşı için en büyük yatırımın Talas-Erkilet raylı sistem hattının çarşının yanından geçmesi olacağını belirtti.

Konya Beyşehir yeraltı çarşısına kavuşuyor!

Konya’nın Beyşehir ilçe merkezi, üstü ticari alan ve meydan olacak bir yeraltı çarşısına kavuşuyor.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Aksaray Yeraltı Çarşısı yangın Haberi

Aksaray Yeraltı Çarşısı yangın



Statik hesapları bozulan geçit kullanılamayacak hale geldi..


AKSARAY YERALTI ÇARŞISI TAMAMEN YANDI


Asfalt yol kabarıp yarıldı, bir türlü içeri girilemedi. Yangını söndürmek için 20 kamyon kum döküldü.


  Aksaray Yeraltı Geçidi Çarşısı önceki gece elektrik kontağından çıkan yangın sonucu tamamen yanmıştır. 140 dükkanın bulunduğu çarşı korkunç yangında kül olurken, yılbaşı için vitrin süslemekte olan üç kız işçi, iki gece bekçisi, bir kafeteryanın bulaşıkçısı, ve bir banka bekçisi ile birlikte 15 kişinin yanarak can verdikleri tahmin edilmektedir.

  Geçit çarşısı ile birlikte üst geçidin de kullanılmayacak hale gelmesine sebep olan yangın, saat 01.00 sıralarında Nobi adlı bir gömlekçi dükkanında başlamıştır. Dükkanın sigorta kablolarında...