06 / 07 / 2024

Akyazı Stadı özelliği

Akyazı Stadı özelliği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti.

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak

WhatsApp'ın şimdiye kadar yaptığı en tutulacak özelliklerinden olacak olan ''Kanallar özelliği'' şimdiden sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Yeni güncelleme ile telefonlara yüklenecek olan özelliği detayları haberimizde.

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

WhatsApp konuşmalarınızı kimse göremeyecek! Artık kilitlenme özelliği geliyor!

WhatsApp, kullanıcılarının gizliliğini daha da korumak için önemli bir adım atıyor. Yeni özelliği "Sohbet Kilitleme”, kullanıcıların özel sohbetlerini ek güvenlik önlemleriyle koruma imkânı sağlıyor.

Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklar hijyenik bir şekilde yıkansın diyenler için Beko Bulaşık Makinesi, Bulaşıklardaki bakterilerin yok olmasına ve çizilmeler yaşanmamasına özen gösteren teknolojisi ile öne çıkıyor. Wifi özelliğine sahip bulaşık makinesi ile her yerden bağlantı kurulabiliyor. 

Twitter'ın yeni çıkacak özelliği fakecileri üzecek! Hesap onayı için yeni adım geldi

Bugünlerde Twitter ile ilgili manşetlere çıkan hiçbir haber olumlu görünmüyor. Ve ne yazık ki, en sonuncu gelmesi planlanan özelliği büyük bir kullanıcı kitlesini üzebilir.  Bu yüzden hazır olun, çünkü hesap onayın için kimliğinize ihtiyacınız olabilir.

Twitter’a yeni özellik geliyor! Bu özelliği sadece onlar kullanabilecek!

Twitter’ın el değiştirmesinin ardından milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformuna ardı ardına yeni özellikler gelmeye devam ediyor.  Twitter’a son olarak eklenen yeni özelliğin, platformun kullanımını nasıl etkileyeceği ise merak konusu.  İşte ayrıntılar

Twitter'dan flaş hamle! Ücretli mavi tik özelliği yeniden başladı!

Bugün Twitter, ücretli kullanıcı kimlik doğrulama özelliğine mavi onay işaretlerini yeniden getirdi. Bu özellik, bir dizi sahte hesaptan sonra geçen ay kapatılmıştı.

Taksi çağırma özelliği bulunan olan Huawei Watch 3 Pro ilgi odağı oldu! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Çinli teknoloji şirketi Huawei tarafından geliştirilen ve taksi çağırma özelliği ile dikkat çeken Huawei Watch 3 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte Huawei Watch 3 Pro kasım ayı güncel fiyatı...

Apple Watch serisinden yeni EKG özelliği!

Apple, amacının tüketicilerin sağlıkları konusunda bilgi edinmelerini ve sağlıklarının kontrolünü ellerine almalarını sağlamak amacıyla Apple Watch ve iPhone’da, bilime dayalı bilgiler sunan kişisel sağlık ve fitness özelliği sunuyor.

TikTok, Snapchat’e rakip oluyor! Yeni özelliği test etmeye başladılar!

TikTok, Instagram ve Facebook'tan sonra Snapchat'e de rakip olmak için büyük bir adım atıyor. Şirket, "Yakında" adını verdiği yeni özelliği test etmeye başladı.

Instagram’a Türkçe Altyazı Özelliği Eklendi

Milyonların kullandığı sosyal ağ Instagram’ın akış videolarına Türkçe otomatik altyazı özelliği geliyor…

Akyazı Stadı özelliği Haberi

Akyazı Stadı özelliği

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akyazı'da yapım çalışmaları devam eden stadyumun, Türkiye'deki en özellikli stadyum olacağını ifade etti. Stadyum ve spor tesisleri inşaatlarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Trabzonspor'a yeni bir stadyum kazandırmak için verdikleri mücadeleyi hatırlatan Gümrükçüoğlu, "Bu işin yüzdük yüzdük artık kuyruğuna geldik. Dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle (uygun görmesiyle) başlayan inşaatta çok büyük ilerlemeler kaydettik. Akyazı'da yapılmakta olan stadyum, TOKİ tarafından yurt genelinde gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmekte olan toplam 18 stadyum inşaatı içerisinde en özellikli olan stadyumdur. Bu stadyum sadece Türkiye'de değil, Avrupa'daki statlar içerisinde de en özelliklilerinden bir tanesi. Bu tesis sadece Trabzonspor'umuza değil, Milli Takımımız'a da hizmet edecek. Çünkü böylesi yok dedi. Başkan Gümrükçüoğlu, hedeflerinin Akyazı stadını ikinci yarının ilk...