16 / 05 / 2024

alanya antalya otobanı çalışması

alanya antalya otobanı çalışması

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, yol çalışmalarında önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyerek Antalya ile Alanya arasındaki otoban için çalışmalar yapıldığını ifade etti...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Antalya-Alanya otoyolunda yolculuk 1 saatten az sürecek...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya'ya önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Antalya-Alanya otoyolu ile yolculuk 1 saatten az olacak. Ayrıca, Antalya'dan 45 dakikaya Alanya'ya gidilebilecek." dedi.

Antalya-Alanya Otoyolu projesinin ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı!

Antalya-Alanya Otoyolu projesi için yapılan ihalesini 76,7 milyar TL bedelle Limak İnşaat kazandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, projenin detaylarını paylaştı. İşte ayrıntılar...

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları!

Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihi ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Antalya Alanya TOKİ 2020 ödeme planı nasıl? Antalya Alanya TOKİ 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylı bilgiler...

Antalya konut satışında Kepez ve Alanya ilk sırada! 

TÜİK ilçelere göre konut satışı verilerini açıkladı. Antalya'nın 19 ilçesi arasında konut satışında Kepez ve Alanya il sıralara yerleşti. 

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Alanya'daki Ak Köprü yarın açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya'da 12 mahalleyi birleştiren Ak Köprü inşaatını tamamlayarak yarın saat 16:00'da hizmete açacak.

Antalya Alanya'da 4.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Konaklı ve Mahmutlar'da bulunan tarla ve araziyi satışa çıkardı. Günübirlik turizm tesis alanı ve tercihli kullanım alanı imarlı arsaların toplam bedeli 4 milyon 401 bin 359 TL olarak belirlendi.

Antalya Alanya'da 5 özel okul ve 7 yurt devredildi!

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında Antalya Alanya'da 5 özel okul, 7 yurt ve 2 dersane kamuya devredildi. Operasyon kapsamında kamuda açığa alınan personel sayısı 179'a ulaştı.

alanya antalya otobanı çalışması Haberi

alanya antalya otobanı çalışması


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Benim Alanya ile ilgili, yaşadığım şehir ile ilgili en büyük hayalim, kışın sokak lambaları dahil esnafın lambasının sönmemesi. Bunun için de sadece turist gelmesi yetmez. O şehrin başka sporlarla desteklenmesi lazım" dedi.


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da sivil toplum örgütleriyle Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda bir araya geldi.


Toplantıda konuşan Çavuşoğlu, AK Parti döneminde "yapılamaz" denilen yatırımları gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocukları ve yaşadıkları şehir için hayalleri ve umutları olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Benim Alanya ile ilgili, yaşadığım şehir ile ilgili en büyük hayalim, kışın sokak lambaları dahil esnafın lambasının sönmemesi. Bunun için de sadece turist gelmesi yetmez. O şehrin başka sporlarla desteklenmesi lazım" ifadelerini kullandı.


Yeni yasayla İl Özel İdarelerin kalktığını dile getiren...