15 / 05 / 2024

aldındın

aldındın

A101 marketler her hafta çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı kataloğu takipçileriyle buluşturuyor. Bu hafta A101 market Perşembe günü aktüel ürünlerin yer aldığı bir katalog yayınladı. Katalogda evinizin ihtiyacı elektronik ev aletlerinden mutfak gereçlerine, mobilyadan otomobil ürünlerine kadar yok

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

Üreticiler açıkladı! Fındığın taban fiyatı ne kadar olmalı?

Fındık taban fiyatının bu sene ne kadar olacağı araştırılmaya başlandı. Fındık üreticileri de taban fiyat beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Axa Sigorta, Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın aldı

2023 yılının başında Groupama Sigorta ve Groupama Hayat hisselerinin yüzde 100’ünü satın alma sürecini başlatan Axa Sigorta, gerekli yasal onayların alındığını ve hisse devir işleminin tamamlandığını duyurdu.

SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararlar ne anlama geliyor? Borsayı nasıl etkileyecek?

Sermaye Piyasası Kurulu geçen hafta halka arzlara ilişkin bir dizi karar aldı. Peki, bu kararlar ne anlama geliyor? Bireysel yatırımcılar açısından hangi yararları sağlayacak? İşte SPK’nın halka arzlara ilişkin aldığı kararların yatırımcılara etkileri…

Fındık fiyatları bugün kaç lira oldu? Fındığın kilosu kaç lira? Hemen güncellenen fındık fiyatlarına bakın! 

Fındık fiyatlarında yaşanan son durum tedarikçiler ve alıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki fındık fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte detaylar..

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm açıklaması: Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldık!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme ilişkin yürüttükleri kampanya kapsamında Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldıklarını dile getirdi.

EYT en çok onların yüzünü güldürdü! Mavi yaka maaşı aldı başını gitti!

EYT düzenlemesi en çok da mavi yakalılara yaradı. Mavi yakalıların maaşı aldı başını gitti. İşte detaylar!

T-Mobile da skandal! Milyonlarca kullanıcının bilgisi çalındı!

Bir kablosuz telekomünikasyon şirketi olan T-Mobile, bilgisayar korsanlarının veri ihlalinde yaklaşık 37 milyon faturalı ve ön ödemeli müşterinin bilgilerini çaldırdığını itiraf etti.

Dikkat bu haber herkesi ilgilendiriyor! Aldığı ürünü şikayet eden vatandaşların yarısı kazandı!

Aldığı üründen şikayetçi olan tüketicilerin yarısının kazandığı ortaya çıktı. 2022 senesinde aldığı üründen memnun olmayan vatandaşlar, tüketici hakem heyetlerine geçtiğimiz sene 635 bin 363 başvuru yaparken, ele alınan uyuşmazlıkların yaklaşık yüzde 50'sinin tüketiciler lehine karara bağlandığı ort

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları.

En uygun altın zincir kolye ne kadar? Altın zincir kolye fiyatı kaç TL? 21 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kolyeler her zaman kadınların vazgeçilmez aksesurları arasınd ayer aldı. Altın zincir kolyeler genellikle 14 ayar olup fiyatları değişkenlik gösteriyor. Peki en uygun altın zincir kolye fiyatı ne kadar? İşte Elizi 21 Ekim 2022 fiyat listesi.

Fındık fiyatlarında büyük şok! Bugün fındık kaç lira? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, şu an 10 bin tona yakın fındık aldıkların dikkat çekerek, bu yıl 20 bin tonu geçeceklerine dikkat çekti. Peki fındık fiyatlarında son durum ne? Fındık fiyatları bugün kaç TL? 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

aldındın Haberi

aldındın

Bu hafta A101 marketlerde inanılmaz indirimler tüketiciyi bekliyor. A101’de 30 Temmuz 19 Ağustos tarihleri arasında pek çok mobilya ürünlerinde %20 indirim var. Bunun yanı sıra 4 Ağustosta çeşit çeşit otomobil ürünleri aktüel katalogda yayınlanmış olarak raflarda yerini alacak.


4 Ağustos Perşembe günü yazlıkçıların yüzünü güldürecek çeşit çeşit plaj ürünleri raflarda yer alacak. Plaj şemsiyesinden yüzücü gözlüğüne, bahçe havuzundan şişme kolluğa kadar plaj için ne lazımsa 4 Ağustos Perşembe günü A101 marketlerde. Peki başka hangi ürünler A101’de? İşte A101 market 4 Ağustos plaj ürünleri fiyat listesi..


Bestway Şiş Havuz Büyük Boy 480 L: 189,95 TL
Bestway Şişme Çocuk Havuzu: 39,95 TL
Bestway Oyun Havuzu: 149,95 TL
Bestway Hayvan Figürlü Hacıyatmaz: 59,95 TL
Bestway Uzay Gemisi ve Sürat Motoru Figürlü Şişme...