11 / 05 / 2024

Ali Ekber Akgün vefat

Ali Ekber Akgün vefat

Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi' nde otomobilinde vurularak öldürüldü. Peki, Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün kimdir?

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Kocaeli yerinde dönüşüm için uygun değil: Alan bazlı dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Ali Akgün, Kocaeli'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve Kocaeli'de dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini açıkladı. 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! Gübre zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde gübre fiyatlarını ve gübrede geriye dönük fatura konusunu kaleme aldı. Peki Gübre fiyatları zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Sınırdaş arazi mağdurları seslerini duyurmak istiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde ''Sınırdaş arazi mağdurları ve şufa davaları'' konulu yazısını kaleme aldı.

Ali Ekber Akgün vefat Haberi

Ali Ekber Akgün vefat

Ali Ekber Akgün kimdir?

Ali Ekber Akgün, Sen Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurucusudur. Aynı zamanda galerici olan Ali Ekber Akgün, 40 yaşında.


Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi'nde otomobilinde vurularak öldürüldü. 34 SEN 22 plakalı aracında kırmızı ışıkta bekleyen Ali Ekber Akgün, başka bir otomobilden inen şahıslar tarafından vuruldu. 


Sen Gayrimenkul

"Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Akgün tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2013 tarihinde kuruldu. 


Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Haydar Aliyev Caddesi, No:94/2"


Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!Sen Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi...