10 / 05 / 2024

Ali Erdoğan hayatı

Ali Erdoğan hayatı

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan kimdir? Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ne zamandan beri, belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Ali Erdoğan'ın hayata geçirdiği işler ve Ali Erdoğan'ın biyografisi...

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sorunların farkında olduklarını aktaran Erdoğan, hayat seviyesinin eskisinin de üstüne çıkacağına dikkat çekti. 

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik koronavirüs mesajları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona salgınıyla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Erdoğan, “Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır” dedi.

Ali Erdoğan ve Aysun Erdoğan'ın mal varlığına tedbir kondu!

Uşak'taki FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan hakkında mahkemeden önemli bir karar çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz çağrısına BDDK'dan yanıt!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredisi faiz oranlarının yıllık yüzde 9'a doğru çekilmesi çağrısına yanıt verdi...

İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1961 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal hayatını kaybetti. Erdoğan Daldal'ın cenazesi 17 Temmuz Pazar günü Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Ali Erdoğan hayatı Haberi

Ali Erdoğan hayatı

Ali Erdoğan kimdir?

Ali Erdoğan, 1968 yılı Uşak İlyaslı doğumlu. İlköğretimini Ergenekon ilköğretim okulunda, orta öğretimini Atatürk Lisesinde tamamlayan Ali Erdoğan, Uşak Belediye Başkanı.


Ali Erdoğan;

1989 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesini tamamladı.


1990-1991 yılları arasında yurt dışında dil eğitimi ve mesleki kurslara katıldı.


1992-1999 yılları arasında serbest mimar olarak hizmet verdi.


1999-2004 yılları döneminde Uşak Belediye başkanlığı yaptı.


2004 yılından bu güne serbest mimarlık faaliyetlerine yeniden devam etti.


2003-2007 yılları Arasında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı.


2004-2007 yılları arasında Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) değerleme sınavını başararak Türkiye çapındaki 613 uzmandan birisi oldu.


2004-2008 yılları Arasında Uşak Organize Sanayi Bölgesinde (UOSB) yeniden yapılandırma, organizasyon oluşturması, alt yapı ve arıtma tesisinde teknik danışman olarak hizmette bulundu.


2007-2008 yılları arasında değerleme uzmanı olarak kamu bankalarına hizmet verdi.


Evli ve üç çocuk...