17 / 05 / 2024

Ali Keleş Antalya

Ali Keleş Antalya

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, Antalya'da olası bir deprem için hazırlıklı olunması gerektiğini belirterek "Bir an önce Deprem Master Planı'na sahip olmak istiyoruz" dedi.

Antalya’da taksi ücretlerine zam geldi!

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, şehirde taksimetre ücretlerine zam yapıldığını kaydederek tarifenin haziran ayından itibaren geçerli olacağını ifade etti.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Antalya OSB, Nisan ve Mayıs ayı aidatları ile dükkan kiralarını almayacak!    

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı bölge sanayicilerinin giderlerini düşürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Konyaaltı'nda daha önce bataklık olan yerlere 6 katlı binalar mı yapılıyor?

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, Antalya'nın Kaş’tan, Gazipaşa’ya kadar deprem bölgesi olduğunu belirtti. Bayram Ali Çeltik, "Antalya olası bir depreme hazır değil" dedi...  

Antalya'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Antalya'da arazi anlaşmazlığı yaşayan iki arasında kan döküldü. Mehmet Ali Merih ve oğlu Rüştü Merih'i av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal için iddianame hazırlandı.

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

Antalya Merkez Bankası'nın tarihi binası için müze önerisi!

Antalya'nın Sinan Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde uzun süredir hizmet veren Merkez Bankası'nın tarihi binasının müzeye dönüştürülmesi önerildi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentel Tasarım Projesi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki kentsel tasarım projesi çalışmalarını tamamladı. 

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Ali Koç, tesisler için kararını verdi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Antalya'nın Belek ilçesinde inşa edilen tesisin kiralanmasına, Kayseri yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi.

Ali Keleş Antalya Haberi

Ali Keleş Antalya

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, ülkede afet riskini azaltmaya yönelik ulusal afet politikalarının hala oluşturulmadığını söyleyerek, "Bir an önce Deprem Master Planı'na sahip olmak istiyoruz" diye söyledi. 


Antalya'da 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şubesi üyeleri tarafından basın toplantısı düzenlendi. Atan Park Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Keleş, deprem başta olmak üzere tüm afetler konusunda toplumsal bilinçlenmeyi ve kamusal örgütlenmeyi hedeflediklerini belirterek, bu amacın ise ne kadar gerçekleştiği konusunda ciddi kaygı içinde olduklarını vurguladı. Keleş," Ülkemizde afet yönetimi konusunda çağdaş ülkelerin uygulanan strateji değişikliği benimsenmesine rağmen, deprem zararlarını azaltma çalışmaları yerine, yine eski alışkanlıklarımıza dönerek günü kurtarma ve yara sarma politikalarının uygulandığına tanık olmaya başladık" diye konuştu. 

'DEPREME HAZIRLIKLI...