06 / 05 / 2024

Ali Türkan sermaye

Ali Türkan sermaye

Star gazetesinden Ercan Baysal' ın haberine göre 2009'da parayı getirmeyen Ali Türkan' ın, bu yılki Varlık Barışı' nda da 20 milyarlık beyanda bulunduğu idda edildi.

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Maçkolik’in halka arzıyla, Türkiye sermaye piyasalarında bir ilk yaşanacak!

Dünyadaki tüm futbol ve basketbol spor dallarıyla ilgili güncel gelişme ve haberleri takip eden ve iddia sonuçlarını da yayınlayan internet sitesi Maçkolik halka arz oluyor. Maçkolik’in halka arzıyla birlikte bir ilk yaşanacak.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Yerli yatırımcı pay senedi varlıklarında yükseliş! 1 trilyon TL’yi aştı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, yerli yatırımcıların pay senedi varlıklarının eylül ayı sonu itibarı ile 1 trilyon 36 milyar Türk Lirası’na ulaştığını duyurdu. İşte detaylar…

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Ali Türkan sermaye Haberi

Ali Türkan sermaye

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki birikimini ekonomiye kazandırmayı amaçlayan Varlık Barışı'nın meçhul zenginleri netleşmeye başladı. Maliye ve bankacılık sektöründen edinilen bilgilere göre, meçhul zenginlerden biri Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim olan Ali Türkan. Varlık Barışı'nın 2009'daki uygulamasında 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'ın bu yılki uygulamada da beyanda bulunduğu öğrenildi. Türkan'ın veya bir yakınının yaklaşık 20 milyar TL'lik beyanda bulunduğu ancak bugüne kadar vergisini yatırmadığı iddia ediliyor. Türkan'ın veya yakınının tahakkuk eden vergisini ödeyip ödemeyeceği ise Maliye'de merak konusu. 2009'daki uygulamada 5.2 milyar lira getireceğini beyan eden ancak parayı getirmeyen Ali Türkan'a, Maliye Bakanlığı 104.9 milyon lira vergi borcu çıkarmıştı.


6 milyar lira geldi


Star gazetesinden Ercan Baysal'ın haberine göre; Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları da Varlık...