28 / 04 / 2024

Ali Ulvi Büyüknohutçu ölüm

Ali Ulvi Büyüknohutçu ölüm

Kiracılar Derneği (KİRADER) Genel Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturma ile ilgili şok bir gelişme yaşandı.

A101'de 14-21 Mart aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Büyük indirim başlıyor! Duyan akın edecek!

A101 14 Mart ile 21 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel kampanya kataloğunu duyurdu. 14 Mart 2024 Perşembe gününden itibaren A101 Marketlerde 'Aldın Aldın' etiketi ile satışa sunulacak ürünlerde büyük fırsatlar sunuluyor, duyan ekin edecek.  İşte A101 14-21 Mart 2024 Aktüel Kataloğu..

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan şok açıklama: Doğu Karadeniz'de 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı var!

Gümüşhane'de peş peşe meydana gelen depremlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Doğu Karadeniz'de deprem tehlikesinin, dünden daha fazla artmış olduğunu ve bölgede 6 ve 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığına dikkati çekti.

İstanbul'un bu bölgelerinde depremin şiddeti 9'u bulur: Tek tek açıklandı: Zeytinburnu, Haliç, Büyükçekmece, Silivri...

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depreminin şiddetinin bazı bölgelerde 9'u bulacağının altını çizdi ve en riskli ilçeleri tek tek sıraladı. 

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Ali Ulvi Büyüknohutçu ölüm Haberi

Ali Ulvi Büyüknohutçu ölüm

Antalya'nın Finike ilçesinde yayla evinde cesetleri bulunan Kiracılar Derneği (KİRADER) Genel Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor. 





Çiftin ölümünüyle ilgili olduğu düşünülen bir kişi göz altına alındı.  Cesetleri komşuları tarafından bulunan Büyüknohutçu ailesinin evindeki üç tüfeğin Ali  Ulvi Büyüknohutçu'ya ait olduğu belirlendi. İncelemelerde, Ali Ulvi Büyüknohutçu'nun yakın mesafeden yüz  bölgesine tek el, eşinin ise göğüs bölgesine ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi.