09 / 05 / 2024

Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açılış

Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açılış

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam müjdesi! Resmen tarih verdi! Memurlardaki gibi olacak...

Emeklilerin dört gözle beklediği maaş zammıyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, memur maaşlarında olduğu gibi emeklilerin de maaşlarında değerlendirmeler yapılacağını söyledi.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

Balık tezgahlarında lüferin fiyatı yarı yarıya düştü: Şimdi istavritin de düşmesi bekleniyor

İstanbul'da son zamanlarda lüfer balığı tezgahlarında bolluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kilogramı 200 lira gibi yüksek fiyatlarla satılan lüfer, şu anda kilogram başına 100 lira gibi daha uygun bir fiyata düştü. Balıkçılar bu bolluğun hamsilerde de artış yaşanacağını belirtti.

Balık fiyatlarına 5 günde yüzde 66 zam geldi

Balık sezonun açılması ile tezgahlarda yerlerini alan balıklara son 5 günde yüzde 66 zam geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Kıdem tazminatında yeni uygulama! Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kritik açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın, kıdem tazminatının emeklilik sistemine dahil edilmesine yönelik çalışmayla ilgili yaptığı açıklama sonrası kıdem tazminatı tartışması tekrar gündemde.  Peki kıdem tazminatında neler değişecek? İşte yeni uygulama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak enflasyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon konusunda açıklama yaptı. Yılmaz, “Aylık bazda düşüşleri daha erken göreceğiz. 2023 sonuna doğru, 2024’ün başlarında aylık bazdaki gelişmeleri göreceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açılış Haberi

Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açılış


Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.


Yetmiş metrekare yeşil alan, 160 metrekare çocuk alanı,700 metrekare sert zemin olmak üzere toplamda 930 metrekare olan alana spor aletleri ilave edilen parkın açılışına ailesi, yakınları ve Büyükdere halkı katıldı. 


DİSK Eski Genel Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile birlikte mahalle muhtarı Ali Yazıcı, mahallenin sivil toplum kuruluşu başkanı Fikret Yazıcı, merhum Ali Yılmaz’ın kızı Elif Yılmaz, Cami Derneği adına Hüseyin Kaya, Balıkçılar Derneği Başkanı Erdal Taşkent, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz törende konuşma yaptılar.

Başkan Genç: Bu ad, bu parka çok yakıştı.

En son konuşmacı olarak söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü...