28 / 07 / 2024

alışveriş merkezi sektörünün lideri

alışveriş merkezi sektörünün lideri

Türkiye’de 2004’ten bu yana gerçekleştirdiği projelerle alışveriş merkezi sektörünün lideri konumunda bulunan Multi Development Türkiye’de Pazarlama Direktörlüğü görevine Binnaz Dinçer atandı...

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Pek çok tüketici, özellikle pandemiyle birlikte başladığı dijital alışverişe iyiden iyiye alışırken, internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sahte ürün olayları sıkça görülmeye başlandı. Peki buna karşı nasıl önlem almalı? Aldığı ürün sahte çıkan tüketici ne yapmalı? İşte detaylar…

Kovid-19 salgını perakende sektörünü nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını perakende sektörünü de oldukça etkiledi. Sektör temsilcileri sektörün toparlanması için 4-5 senenin olduğunu belirtirken, şirketlerin sermaye desteğine ihtiyaçları olduğu söyleniyor. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Prof. Dr. Hüseyin Altaş da konuya ilişkin konuştu.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konut sektörünü hareketlendirebilir! 

2021 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasıyla konut sektöründe olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Peki, 2021' de konut sektöründe neler yaşanacak? 

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Çanakkale, sanayi sektörünün merkezi olacak!

Sanayi, turizm ve tarım alanlarda atılım gösteren Çanakkale'nin, köprüyle birlikte şehircilik anlamında da fazla yol alması öngörülüyor.Şehir köprüyle birlikte sanayi sektörünün merkezi olacak.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı yapıldı!

Türkiye Müteahhaitler Birliği ve TOBB tarafından "İnşaat Sektörünün Geleceği Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştaya katılan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, konuşma yaptı.

alışveriş merkezi sektörünün lideri Haberi

alışveriş merkezi sektörünün lideri


Türkiye’de 2004’ten bu yana gerçekleştirdiği projelerle alışveriş merkezi sektörünün lideri konumunda bulunan; 10'u aktif, 6'sı inşaat ve geliştirme aşamasındaki Forum Alışveriş Merkezleri'nin yaratıcısı, geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye, kurumsal kadrosunu sektörün deneyimli isimlerinden Binnaz Dinçer ile...