25 / 05 / 2024

almanlar tatil için hangi ülkeleri tercih ediyor

almanlar tatil için hangi ülkeleri tercih ediyor

Türkiye, İspanya ve İtalya'nın ardından Almanlar için en önemli üçüncü destinasyon. Almanlar'ın yurtdışı turizm tercihlerinde başı İspanya çekiyor. İspanya'nın ardından da İtalya ve Türkiye geliyor.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

MEB’den son dakika kararı: Bu sene anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise için kaldırıldı

13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek öğrenciler ve öğretmenler için hafta sonunu kapsayan 9 günlük bir tatile sadece bir hafta kaldı. Ancak bu uzun tatil dönemi öncesinde MEB, önemli bir kararı açıkladı. Bu karar özellikle de öğretmenleri ilgilendiriyor. İşte detaylar...

2023 yaz tatili istatistikleri açıklandı! İstanbullular en çok Bozcaada için arama yaptı!

Yaz tatili için Haziran, Temmuz ve Ağustos döneminde 4 milyondan fazla kişi Neredekal.com üzerinden tatil araması yaptı. Arama motoru verilerine göre 2023 yazında İstanbullular en çok Bozcaada, Antalya ve Büyükada için arama yaptı.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Tatil planı yapanlar dikkat! Mağdur olmamak için bu detayı gözden kaçırmayın

Bayram tatilinin de bu zamana denk gelmesiyle ile birlikte tatilciler sahillere akın etti. Milyonlar bayram tatili için gün sayarken Ticaret Bakanlığı, tatil rezervasyonu yapacak tüketicilerin mağduriyet yaşamaması için dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılar yaptı.

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Gazipaşa Kombi Tatil Sitesi'nin arazisi için satış tepkisi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 55 milyon liralık borç için 130 milyon liralık Kombi arazisini satmayı planladığını açıkladı. Satış kararı tepkilere neden oldu.

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale açıldı!

Maliye hazinesine ait Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi için ihale süreci başlıyor. Türkiye'nin ilk tatil köylerinden Foça Fransız Tatil Köyü'nün yeniden turizme kazandırılması amacıyla ihaleyle 49 yıllığına kiralanacağını bildirildi. 

almanlar tatil için hangi ülkeleri tercih ediyor Haberi

almanlar tatil için hangi ülkeleri tercih ediyor


Berlin Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na 180 ülkeden yaklaşık 11 bin şirket katılırken suru yaklaşık 170 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Alman yayın kuruluşu Deutsche Welle, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün verdiği bilgilere göre, dünyadaki turist sayısı geçen yıl yüzde 5 oranında artışla 1 milyar yüz milyona ulaştığını aktardı. Bu rakamın önümüzdeki yıllarda 1.5 milyara kadar çıkabileceği tahmini yapıldı. Dünya çapında en sık tatile çıkanların başında gelen Almanlar'ı, Çinli turistler izlerken, 2013'te Alman turistlerin yurt dışı tatilleri için tam 65 milyar euro harcadığı açıklandı.


Alman Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Jürgen Büchy, geçen yıl Alman seyahat acentelerinin cirosunun yüzde 3.5 oranında 1 milyar euro artışla 25 milyar euro'ya ulaştığını söyledi. Büchy, önümüzdeki yaz sezonu için rezervasyonların şimdiden yüzde 10 oranında arttığını tüm yıl...