18 / 05 / 2024

alp kargı merzifon

alp kargı merzifon

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Amasya Merzifon'un projeleri masaya yatırıldı!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, bölgedeki projeler ve yatırımlarından bahsetti. İşte ilçenin yatırım programı...

Merzifon Belediye Meclisi'nin Haziran gündeminde imar var!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, meclisinin 07 Haziran 2016 Salı günü saat 18:00’de yapacağı 2016 Haziran ayı olağan birleşimine ait meclis gündemini açıkladı.

Merzifon Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği binası açıldı!

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Merzifon'da ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor!

Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, ilçede inşaat sektöründe faaliyet gösteren mimar, mühendis ve müteahhitlerle bir araya geldi. Kargı, ''İlçemizde ekonomik yükü inşaat sektörü çekiyor'' dedi.

Alp Kargı: İnşaat başlamadan 5 bin TL bile vermeyiz!

Alp Kargı; “Fakülte için belediye meclisinin aldığı bir karar var fakat Üniversite Rektörlüğü tarafından fiilen yatırıma alınmış bir proje ortalıkta yokken bir şey yapmamız mümkün değil.” dedi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

TMSF Alp Gürkan'ın taşınmazlarını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacakları nedeniyle, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding'in patronu Alp Gürkan'a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son. Dairelerin 82 bin 641 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TMSF'den, Alp Gürkan ve Kemal Gülman'a şok!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'a ait bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı.

TMSF, Alp Gürkan'ın gayrimenkullerini satışa çıkardı!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gürkan'a ait satışa konulan mülklerin toplam değeri 36 milyon TL seviyesinde.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor. Kura çekilişi 20 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan projede 9 bin 917 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü!

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü yarın. Aylık 404,02 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

alp kargı merzifon Haberi

alp kargı merzifon

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Kargı şunları kaydetti: "En çok talep aldığımız 2.Etap Toki Konutları çevresinde, Fen İşleri Müdürlüğümüzce gerçekleşen " Satıh Kaplama " çalışmalarımızı Başkan Yardımcımız Mustafa Atak ile birlikte yerinde inceledik" dedi. 


Başkan Kargı daha sonra Cezaevi ve Önce Vatan tepesi yolunda çalışmaların süreceğini bildirdi. 


Amasya Objektif...