18 / 05 / 2024

alp kırşan müteahhit oldu

alp kırşan müteahhit oldu

Oyuncu-Sunucu Alp Kırşan yeni bir mesleğe hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Zeynep Dörtkardeşler ile nişanlanan Kırşan, müteahhitliğe başladı. Bodrum'da inşat firmalarıyla birlikte yazlık villalar inşa etmeye hazırlanıyor.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

İstanbul'da tüm yılların turizm rekoru kırıldı!

İstanbul'da son yılların turizm rekoru kırıldığı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 2023 yılında 17 milyon 370 bin 30 yabancı ziyaretçi ağırlayan İstanbul tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. İstanbul'a an fazla ziyaretçi ise Rusya'dan gelmiş.

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Müteahhitler için Yargıtay’dan emsal gibi karar! Ağır cezalar geliyor!

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binaların inşaatında kusurlu oldukları öne sürülen müteahhit, mühendis ve bürokratlara yönelik soruşturmalar hız kesmeden sürüyor. Yargıtay’dan bu konuya yönelik emsal niteliğinde bir karar çıktı.

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde! Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ'den Kırıkkalelilere müjde geldi... Sadece bir ilçedeki 72 yeni konutu aman kaçırmayın...

4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı?

Tazminat, çalışan kişilerin, çalıştıkları yerden aldıkları ödemeye denir. Peki 4 yıllık çalışan istifa ederse tazminat alır mı? İşte detaylar!

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Kırıkkalelilere müjde! O ilçe için tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

Müteahhit dolandırıcılıklarında nelere dikkat edilmeli?

Müteahhit dolandırıcılıkları sık sık gündeme gelen konular arasında yer alıyor. Peki müteahhit dolandırıcılığı nasıl oluşuyor? Gayrimenkul alıcıları nelerle karşılaşıyor? İşte ayrıntılar...

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

alp kırşan müteahhit oldu Haberi

alp kırşan müteahhit oldu
Oyunculuğun yanında Acun Medya programlarından Yeteneksizsiniz'de sunuculuk yapan Alp Kırşan müteahhitliğe başladı. Bodrum'da toprak sahipleriyle inşaat firmalarını bir araya getirerek yazlık villalar inşa etmeye hazırlanıyor. 


Akşam...