15 / 05 / 2024

Alper Pakalın

Alper Pakalın

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından kuruldu.

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Kripto paraların şahı Bitcoin’deki yükseliş tabana da yayılıyor!

Eylül ayından bu yana en yüksek seviyeyi gören Bitcoin, sabah saatlerinde 21 bin 250 dolar seviyesinde fiyatlanıyor. İşte Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak'ın kripto para piyasası ile ilgili yaptığı o açıklamalar...

Otomobil alacaklara iyi haber! Bulamadığınız renk ve modeller artık geliyor

TOBB Otomotiv Tedarik Sanayi Meclis Başkanı Alper Kanca, otomobil almak isteyenlere iyi haberi verdi: Önümüzdeki birkaç ay içerisinde istedikleri rengi, modeli alabilme şansına ulaşacaklar...

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Belle Vie Sağlık Turizm Anonim Şirketi Şişli'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Uslu ve Alper Aydın ortaklığında kuruldu.

Alper Saha kimdir?

Peker GYO Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Alper Saha kimdir? Alper Saha daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Alper Saha'nın biyografisi...

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Alper Taşdelen çevredeki binaların temeline zarar veren inşaat alanını inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Çankaya'da çevredeki binaların temeline zarar verdiği belirtilen inşaat alanını inceledi.

Alper Pakalın Haberi

Alper Pakalın

Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi, Faruk Güder, Çağatay Akçalı, Subutay Akçalı, Alper Pakalın, Hasan Kenan Gençay tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi iş konusu; İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemelerin depolanması.


Akçalı Boya ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Permolit Isı Yalıtım Şubesi adres: Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, 127 Sokak,...