05 / 05 / 2024

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad A.A. Alselmi tarafından kuruldu.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

İki ilde satılık ve kiralık 34 gayrimenkul!

Ankara ve Aydın'da yer alan toplam 34 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte o ihale ilanları...

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

2023 emlakta altın yıl olacak!

Orta gelirlilere yönelik ‘Yeni Evim Kampanyası’nın detayları açıklandı. Gayrimenkul Danışmanı Şule Alp, projeyle 2023’ün inşaat sektörü için altın yıl olacağını dile getirdi.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Gram altın 34 TL birden düştü! Yükselişe geçen gram altında tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar kırmızı alarm çabuk bakın

Geçtiğimiz hafta 1039 TL seviyesine kadar yükselen gram altın haftanın ilk işlem gününe 1005 TL'den başladı. Gram altın bugün 34 TL birden düştü. Gram altında tansiyon yükseliyor, yatırımcılar dikkat...

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Excellence Group Gayrimenkul Dekorasyon Altın Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Saleem Cumali tarafından kuruldu.

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Halit Almutairi tarafından kuruldu.

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres  Haberi

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi adres 

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyad A.A. Alselmi tarafından kuruldu.

Altın 34 Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her...