21 / 05 / 2024

altın değerleri

altın değerleri

Sabah Gazetesi ekinde yer alan habere göre; Altın yatırımcısı için kayıp yıl olarak geçen 2013'te, gayrimenkul alımı değer kazandı. Nitelikli, kaliteli konutlara yatırımcının ilgisi her geçen gün artıyor.

Borsa yatırımcılarına altın değerinde tavsiye! Borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı?

Milyonlarca borsa yatırımcısı borsayı anbean takip ediyor. Kimileri kazançlı çıkarken kimileri kaybediyor. Peki borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı? İşte borsa yatırımcıları için altın değerinde tavsiye...

Çeyrek altın değil, 1 gram altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Darphaneden haber var! 30 gününüz kaldı...

Altın yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklaması Darphaneden geldi. Elinde 1 gramı olanlar dikkat, son 30 gününüz kaldı...

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Gram altın değerinde yükseliş trendi: Beklenen değer 2.000 lira ve üzeri!

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, tüm öngörülerinde doğru çıkan bir şekilde gram altın hakkında bilgiler verirken, altının gerçek değerini açıklarken üzücü bir haber verdi.

Bugün gram altın ne kadar? 19 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? İşte Gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Altın fiyatları son dakika gelişmeleriyle dalgalanmaya devam ediyor. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak ons altın değer kazanıyor ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarıyla ilgili güncel durumu merak ediyor.

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 

Özak GYO tarafından Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalara 2023 yılına ilişkin değerleme raporları yayımlandı. Peki Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri ne kadar oldu? 

SON DAKİKA Altın fiyatları 3 Temmuz 2023: Ons altın yükselişte, gram altın ve çeyrek altın değişiyor!

3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla altın, ülkemizdeki en güvenli yatırım araçları listesinde hala ilk sıralarda yerini koruyor. Bu kapsamda, gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet ve ata altın fiyatları, arama motorlarında sıklıkla sorgulanıyor. 3 Temmuz  2023 canlı altın fiyatları...

Dünyaca ünlü isimden dolar tahmini: Doların yükselişi devam edecek, altın değer kazanacak!

Santiago Capital'in kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Brent Johnson, küresel borç krizinin derinleşmesiyle birlikte altının doların yanında yükselmeye devam edeceğini öngörüyor.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesi altının cazibesini azalttı!

Altın, ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesinden sonra değerli metalin cazibesini kaybetmesi ve yatırımcıların hisse senetlerindeki yükselişe odaklanmasıyla yatay işlem gördü ve altının cazibesi azaldı.

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu sene ne altın ne de dolar diyerek yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

altın değerleri Haberi

altın değerleri

Ekonomistler 1999 yılından bu yana altının ilk defa bir seneyi değer kaybıyla tamamlayacağı konusunda öngörülerde bulunuyor. İnşaat sektörü temsilcileri ise nitelikli ve kaliteli konutlara her geçen gün daha fazla yatırımcının ilgi gösterdiğini kaydetti. Yatırımcıların gelişmekte olan bölgelerdeki gayrimenkulleri tercih ettikleri de vurgulandı. 


Nereye yatırım yapmalı?

Dünya piyasalarının son dönemde çalkantılı bir durum seyrettiğini ifade eden Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Özdoğan, bu durumun Türkiye gibi gelişmekte olan piyasaları öncelikli olarak etkilediğini söyledi. Özdoğan, mevcut hassasiyet ve kırılganlık içerisinde tasarruflarını yatırıma dönüştürmek isteyenlerin, haklı olarak kendilerine "neye yatırım yapacağını" sorduğunu dile getirdi. Özdoğan, "ABD Merkez Bankası FED'in, parasal genişleme programını sonlandıracağı yönündeki açıklamalar başta olmak üzere küresel piyasalardaki hareketlilikle değer kaybeden altının, yatırım aracı olarak son dönemlerde gözden düştüğü aşikar. Tam...