29 / 04 / 2024

Altın Kuleler kiralık

Altın Kuleler kiralık

Altındağ'daki gecekondu düzenine son vermek için 10 farklı noktada kentsel dönüğüm çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, bir dönem tamamen gecekonduların hakimiyeti altındaki Şükriye Mahallesi'nin çehresini 'Altın Kuleler" projesiyle değiştirdi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Altın talebi 2023'te rekor seviyelere kadar ulaştı...

Dünya Altın Konseyi (WGC), küresel altın talebinin geçen sene yüzde 3 oranında artış ile 4 bin 898 tonu aşarak rekor seviyeye kadar ulaştığı kaydedildi. 

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Elinde 1 gram altını bile olanlar aman dikkat! Gram altın tarihi rekor kırdı! 

Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Bu kapsamda, Dolar/TL kurunun rekor tazelemesiyle gram altın da yeni tarihi zirvesine ulaştı.

Altını olan hemen buraya baksın! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 11 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ikinci işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 11 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 11 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ilk işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 10 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

1 gram bile altını olanlara şok uyarı! Tarih ve rakam verildi: Gram altın tam bu kadara yükselecek! Bugün altın kaç TL?

1 gram bile altını olanlar sık sık son dakika fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte 9 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Altının pimi çekildi! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Temmuz 2023!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın altıncı gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  İşte 8 Temmuz 2023 son dakika altın fiyatları...

Altın Kuleler kiralık Haberi

Altın Kuleler kiralık

Altındağ'daki gecekondu düzenine son vermek için 10 farklı noktada kentsel dönüğüm çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, bir dönem tamamen gecekonduların hakimiyeti altındaki Şükriye Mahallesi'nin çehresini 'Altın Kuleler" projesiyle değiştirdi. Altındağ'daki pek çok mahalle gibi Şükriye Mahallesi de hızla değişime uğradı. Şükriye Mahallesi'nde yükselen modern konut projesi Altın Kuleler'e gösterilen ilgi belediyeyi memnun ediyor. Yeni sahiplerine kapılarını açmak için gün sayan Altın Kuleler, şehrin tam ortasında yer alıyor. 


DEĞERİ KATLANACAK 

Şükriye Mahallesi'nde gecekondu yıkımlarını tamamlayan Altındağ Belediyesi, yaklaşık 17 bin metrekare alanı gecekondulardan temizledi. Yıllarca gecekondularda yaşam mücadelesi veren Altındağlı vatandaşları yeni bir hayata kavuşturacak Altın Kuleler sayesinde, Ulucanlar Cezaevi Müzesi ile canlanan Şükriye Mahallesi'nin değerinin katlanması bekleniyor. Belediye yetkilileri, Altın Kuleler'in yaklaşık 12 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olduğunu, 4 blok...