25 / 07 / 2024

Altın Mıknatıs Ödülü

Altın Mıknatıs Ödülü

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

Aspen, 36. Yapı Fuarı'nda Altın Mıknatıs ödülü aldı!

Bu yıl 36. düzenlenen TURKEYBUILD İSTANBUL Yapı Fuarı’nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi 3 stand tasarımına verilen ‘’Altın Mıknatıs’’ ödüllerinde birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu...

Gümüş mü, altın mı? En çok hangi yatırım aracı kazandıracak?

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran gümüş ve altın yine yatırımcıların odağında yer alıyor. Peki yatırımcısına en çok hangi yatırım aracı kazandıracak; altın mı, gümüş mü? Inveo Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayacızı açıkladı.

Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın

Ajda bilezik son zamanların en gözde yatırım araçları arasında geliyor. Yatırımcılar ise yatırım amaçlı ''Ajda bilezik mi alalım, gram altın mı?'' sorusunu araştırıyor. İşte Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş en çok kazandıracak altını açıkladı.

Beykoz'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! Çubuklu ve Tokatköy’de dönüşüm başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Başkan Alaattin Köseler’e depreme dayanıklı güvenli konutlar için kentsel dönüşüm çalışmalarının önünü açacak yetki verildi.

İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz! 

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, ülke genelindeki kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili konuştu ve "İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz" dedi. İşte Köymen'in o açıklaması...

Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte son dakika 1 Haziran 2024 son dakika gram, çeyrek, tam yarım altın fiyatı!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları, ABD'den gelen verilerin etkileriyle dalgalandı. Peki altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Yatırım yapacaklar dikkat! Altın mı, toprak mı?

Enflasyon karşısında parasının değerini korumak isteyen vatandaş, en karlı yatırımın hangisi olduğunu araştırıyor. Dolar mı, faiz mi, altın mı derken, kuyumcu ve yatırımcı Aksel, en çok paranın topraktan kazanılacağını söyledi.   

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Altın Mıknatıs Ödülü Haberi

Altın Mıknatıs Ödülü

Vefa markası Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü. Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı. 


Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’nün sahibi oldu.


Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı Ankara’ya katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü kazandı.


Altın Mıknatıs Ödülleri, YEM Fuarcılık tarafından Yapı Fuarları Turkeybuild İstanbul, İzmir ve Ankara’da veriliyor. Fuarda yer alan stantlar; ürünle kurduğu bağlantı, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, stantların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendiriliyor. Bu kapsamda Vekon,...