18 / 05 / 2024

Altındağ Belediyesi Gültepe Mahallesi spor tesisi

Altındağ Belediyesi Gültepe Mahallesi spor tesisi

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin'de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor. 2 yüzme havuzu olan dev bir spor tesisinin yapımına başlandı.

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altın ekim ayında resmen coşacak! Ekim ayında altının göreceği seviyeyi duyanlar kulaklarına inanamadı!

Altında son günlerde yaşanan değer kaybı piyasalardaki dalgalanmayı artırdı. Bu durum yatırımcıların ve vatandaşların da dikkatini çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını bilgilendirmek ve uyarmak için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Altındağ Belediyesi'nden inşaat sektörüne destek!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yatırımcıların önünü açan Altındağ Belediyesi, aldığı bu kararın süresini uzattı.

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altındağ Belediyesi'nden örnek dönüşüm kararı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altındağ Belediyesi Gültepe Mahallesi spor tesisi Haberi

Altındağ Belediyesi Gültepe Mahallesi spor tesisi

Temelleri kısa bir süre önce atılan spor tesisi ve yüzme havuzlarının inşaatı hızla devam ediyor. Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüşen Çinçin her geçen gün gelişirken, spor tesisi ve yüzme havuzları mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 


"ÖZELLİKLE ÇOCUK VE GENÇLERİN BU SPOR TESİSİNDEN VE YÜZME HAVUZUNDAN FAYDALANMASINI İSTİYORUM." 


Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü haline gelen Altındağ Belediyesi bölgeye yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen spor tesisi ve 2 yüzme havuzu projesi hızla ilerliyor. 

Sanatla ve sporla ilgilenen insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inandığını her fırsatta belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Çinçin adıyla bilinen Gültepe Mahallesi'nde, sadece fiziki değil sosyal dönüşüm için de projeler gerçekleştirdik. Çinçin'e içerisinde çok konforlu 2...