13 / 05 / 2024

altındağ konut

altındağ konut

2013 yılında 750 inşaat ruhsatı veren Altındağ Belediyesi, 2014 yılında yine bir rekora imza attı. 2014 yılında 850 inşaat ruhsatı verildi. 2011 yılından beri neredeyse 2 kat yükseldi.

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında yüzde 4,3 azalış ile beklentilerin altında seyretti. Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR), mart ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini duyurdu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalışla beklentilerin altında kaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, ABD'de yeni konut satışları yüzde 8,7 azalış göstererek, beklentilerin altında kaldı.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

ABD’de yeni konut satışları tahminlerin altında kaydedildi!

ABD'de Şubat ayında yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin altında kalarak aylık yüzde 1,1 artışla 640 bin seviyesine yükseldi.

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi! Orta gelirliye konut kampanyası şartları belli oluyor!

Ev alacaklara yüzde 1’in altında düşük kredi faizi için düğmeye basıldı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası şartları bugün belli oluyor...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

''Konut fiyatları enflasyonun altında kalacak!''

Konut kredisi faizinin 40 ayın zirvesine çıkması ile ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, flaş bir açıklama yaptı. Şatıroğlu, "Bu şartlar altında konut fiyatlarındaki artışın enflasyonun altında kalmasını bekliyorum." diyerek önemli bir uyarı yaptı. İşte detaylar...

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

altındağ konut Haberi

altındağ konut

2010 yılında 525 inşaat ruhsatı, 2011 yılında 699 inşaat ruhsatı verildi. 2012 yılında verilen inşaat ruhsat sayısı ise 656 oldu. 2013 yılında 750 inşaat ruhsatı veren Altındağ Belediyesi, 2014 yılında yine bir rekora imza attı. 2014 yılında 850 inşaat ruhsatı verildi. 


Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. 2003 yılında 68 olan ruhsat sayısı, 2009'a gelindiğinde 450'ye çıkıyor. Bu sayı, her yıl artarak 2014 yılma gelindiğinde neredeyse 2 katma çıktı. 2010 yılında 525 inşaat ruhsatı, 2011 yılında 699 inşaat ruhsatı verildi. 2012 yılında verilen inşaat ruhsat sayısı ise 656 oldu. 2013 yılında 750 inşaat ruhsatı veren Altındağ Belediyesi, 2014 yılında yine bir rekora...