29 / 04 / 2024

Altındağ sağlık merkezleri

Altındağ sağlık merkezleri

Altındağ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Hemen hemen 15 gün arayla açılışlarını sürdüren Altındağ Belediyesi iki yeni yatırımı daha Altındağ’a kazandırdı.

Altındağ'a 6 yeni aile sağlığı merkezi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarına yön veriyor. Başkan Tiryaki Altındağ Belediyesi, görev kapsamına girmemesine rağmen ilçeye 6 aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Elinizi çabuk tutun en az 2 kat maaş verilecek! Sağlık Bakanlığı personel alımında sona yaklaşılıyor! İşte son tarih!

Sağlık Bakanlığı personel alımı pek çok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Personel alımlarında sona gelindi. İşte detaylar!

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Türkiye Finans'tan sağlık çalışanlarının konut kredisi ödemelerine 6 ay öteleme! 

Türkiye Finans, koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına destek paketi hazırladı. Pakette, sağlık çalışanlarının devam eden konut kredileri 6 ay ötelenecek...

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sağlık Bakanlığı’nda 2 milyon liralık tadilat!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığın merkez ve taşra birimlerinde tadilat dekorasyon ve çevre düzenlemesi karşılığında toplam 1 milyon 860 bin 284 TL ödendiğini söyledi.

Altındağ sağlık merkezleri Haberi

Altındağ sağlık merkezleri


Altındağ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Hemen hemen 15 gün arayla açılışlarını sürdüren Altındağ Belediyesi iki yeni yatırımı daha Altındağ’a kazandırdı. Görevi olmamasına rağmen Altındağ’a 7 aile sağlığı merkezi kazandıran Altındağ Belediyesi,  Başpınar ve Feridun Çelik Mahallesi’ne yapılan aile sağlığı merkezlerinin açılışlarını gerçekleştirdi.


Hava soğuk yürekler sıcak


Aile sağlığı merkezlerinin açılış töreni Başpınar Mahallesi’nde gerçekleşti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı ve Altındağ Kaymakamlığı bürokratları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.


Başkan Tiryaki’den 112 Acil Servis İstasyonları müjdesi


Altındağlı hemşehrilerine seslenen Başkanı Veysel Tiryaki şöyle konuştu: “Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadınız. Bu...