22 / 05 / 2024

Altındağda 2 cami inşaatı

Altındağda 2 cami inşaatı

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediyesi 2 adet gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bilecik'te inşaat demirlerinin altında kalan 2 işçi yaralandı!

Bilecik Şehir Mezarlığında yaşanan iş kazası sonucunda demirlerin altında kalan 2 işçi yaralandı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağda 2 cami inşaatı Haberi

Altındağda 2 cami inşaatı

Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri ile Beşikkaya ve Karapürçek Mahalleleri'ne yapılacak olan camilerin temelleri Cumartesi günü düzenlenecek bir törenle atılacak. 



TEMEL ATMA TÖRENİ YARIN 

14:30'DA Altındağ'a ve geleceğe değer katacak projelere imza attıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 7 dev yatırımı temsilen Beşikkaya Mahallesi 1976'ncı sokakta gerçekleştirilecek olan açılış törenine tüm Altındağlıları davet etti. 


Yatırımları her zaman mütevazı ancak coşku dolu törenlerle açmayı tercih ettiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki "Altındağ bizim evimiz, Altındağlılar ise ailemiz... Altındağlıların sağlığı ve konforu için projeler geliştirmeye, dev yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi. 


Bölge halkının ihtiyaçlarını daima göz önünde bulunduran ve yatırımlarını buna göre şekillendiren Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahalleye 5 dev sağlık tesisi armağan ediyor. 'Aile...