04 / 07 / 2024

altındağda kentsel dönüşüme destek

altındağda kentsel dönüşüme destek

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 'nin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm hareketi, devam ediyor. Altındağ'ın her noktasında yıkımlarını sürdüren Altındağ Belediyesi'ne, Altındağlı vatandaşlarda destek veriyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüme 'amaçları bana sağlam bir bina vermek değil, benim hakkımı gasp etmek' olarak bakılıyor! 

İstanbullular deprem riskinin bu denli yüksek olduğu bilinen bir şehirde kentsel dönüşüme pek olumlu bakmıyor. Peki bunun sebebi ne? 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakın zirvede hangi ilçe var!

Büyük Marmara depremi adım adım yaklaşırken son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında da kentsel dönüşüm yer alıyor. İşte İstanbul'da hayata geçirilen dönüşüm projeleri...

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemelerin olduğu teklif TBMM Genel Kurulu’nda!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemelerin olduğu "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"nin ilk bölümündeki 11 madde kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüme Kanal İstanbul dopingi!

Kanal İstanbul projesinin çevresinde inşa edilecek olan 500 bin nüfuslu Yenişehir ile İstanbul’da kentsel dönüşüme hız verilmesi amaçlanıyor. 

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

altındağda kentsel dönüşüme destek Haberi

altındağda kentsel dönüşüme destek

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 'nin öncülüğünde başlayan kentsel dönüşüm hareketi, devam ediyor. Altındağ'ın her noktasında yıkımlarını sürdüren. kavgasız gürültüsüz yıkım gerçekleştiren Altındağ Belediyesi'ne, Altındağlı vatandaşlarda destek sözü veriyor. Altındağlı vatandaşlar,evlerini kendi elleriyle yıkarak belediyeye destek oluyor. Altındağ sakinlerinden Harun Birbiuygunsuz kişiler ve son zamanlarda Suriye'den kaçıp gelen vatandaşlar yerleşiyor. Biz istedik ki mahallemizin huzuru bozulmasın. Bizim evimize de böyle insanlar gelip yerleşmesin. Hem komşularımızın huzuru kaçmasın hem de kentsel dönüşüme destek olalım dedik. Bu nedenle evimizi kendi imkanlarımızla ve kendi ellerimizle yıktık." Birbilen "Altındağ çok değerli bir yer... En güzide ve en eski yaşam merkezi aslında. Daha iyisini hak ettiğine inanıyorum. Ama her şeyi devletten ve belediyeden beklemek de olmaz. Buna bizlerin de destek vermesi lazım" dedi. Birbilen...