09 / 05 / 2024

Altınok Öz açıklama

Altınok Öz açıklama

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatları hakkında şok açıklama! Ete zam mı geliyor?

Et ve Süt Kurumu'ndan (ESK) kırmızı et piyasalarındaki manipülatif fiyat artışları hakkında dikkat çeken açıklama geldi. İşte ESK tarafından yapılan açıklama...

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Altın almayanlar hemen ona koşsun. Daha rekorunu tam kırmadı. Analistlerden flaş açıklama

Altın fiyatları tam gaz yükselmeye devam ederken hala altın alamayan vatandaşlar nasıl bir yatırım yapabileceklerini merak ediyor. Analistlerden flaş bir açıklama da çok geçmeden geldi.

Gram altın hakkında analistlerden flaş açıklama geldi. Analistler hemen baksın

Gram altın fiyatları hakkında analistlerden flaş bir açıklama geldi. Analistlerin gram altın fiyatları hakkındaki görüşlerini herkes merak ediyor. İşte analistler tarafından yapılan açıklamanın detayları.:.

İslam Memiş'ten gram altın almak isteyenlere ''Dikkatli olun'' uyarısı geldi! Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın almak isteyenler ''dikkatli olun'' çağırısnda bulundu. Bu rakamı görenlerin ağzı açık kaldı...

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Altında beklenen haber geldi! Altın yükselecek mi? Uzmanlardan peş peşe açıklama geldi! Panik yok!

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorusuna hızla yanıt arıyor. Paniğe kapılan yatırımcılar için uzmanlardan peş peşe açıklama geldi. Panik yok...

Altınok Öz açıklama Haberi

Altınok Öz açıklama

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cevizli Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak’ta henüz sebebi tam olarak belirlenemeyen bina çökmesinin yaşandığı alana gitti. Kartal Belediyesi'nde yer alan habere göre, haberi alır almaz belediye ekipleriyle birlikte alana giden Başkan Altınok Öz, bina çökmesinin yaşandığı alanda uzun süre incelemeler yaparak gece boyunca gelişmeleri yerinde takip etti. 

Başkan Altınok Öz, olay yerinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada binadaki kaçak konfeksiyon atölyesinin belediyelerinin zabıta ekiplerince tespit edilerek kapatıldığını söyledi. Binada kolon kesilmesinin söz konusu olmadığını dile getiren Başkan Altınok Öz, Başkan Yardımcısı ile alakalı ortaya atılan spekülasyonlarla alakalı da “Bu Başkan Yardımcımız, 2014 seçiminden sonraki Başkan Yardımcımız. Bu binanın kaçak yapımı 1992'den sonraki dönem… Dolayısıyla Başkan Yardımcımızla bağlantısı olmayan bir şey." dedi.

Binanın yıkım kararı olup...