22 / 05 / 2024

Alubond USA yeni yatırımları

Alubond USA yeni yatırımları

Dev gökdelenlerde yangına karşı en önemli güvenlik ürünlerinden olan alüminyum kompozit panelde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan ABD' li Alubond USA, yatırım için geldi...

Gazimağusa, Yeni Boğaziçi ve İskele'nin imar planları yeniden düzenlenecek!

KTC Başbakanı Ersan Saner, Gazimağusa, Yeni Boğziçi ve İskele imar planının düzenlenmesi için gerekli adımların atılacağını müjdeledi.

Kıbrıs'ın yeni imar planı yürürlüğe girmeyecek!

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, Gazimağusa, İskele, Yeni Boğaziçi İmar Planı Yasası’nı yasal sürecin doğru işletilmemesi, Plan üzerindeki teknik tartışmaların hala devam etmesi nedeniyle planın yürürlüğe girmeyeceğini açıkladı.

Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı'nda son tarih: 2037!

Kıbrıs'ta büyük tartışmalara neden olan Mağusa-İskele-Yeni Boğaziçi İmar Planı kapsamında süreç devam ederken, planın son yılı olarak görülen 2037 yılına kadarki süreç boyunca büyük nüfus artışı projeksiyonları dikkat çekiyor.

Kıbrıs'ta yeni imar taslağı hazırlanacak mı?

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi emirnamesinden sonra 3 Belediye başkanı inşaat sektörünün önemli temsilcileriyle de bir araya gelerek "emirnameye hayır, imar planına evet" dedi. Başkanların yeni imar taslağı hazırlaması bekleniyor.

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Alubond ürünleri kullanıldı!

Avrupa'nın 5. ve Türkiye'nin en yüksek ikiz kulesi İzmir Folkart Towers, inşaat sektörünün devlerini bir araya getiren Vadi İstanbul ve Avrupa Yakası`nın en önemli projelerinden Ağaoğlu Maslak 1453, Alubond USA ürünleri ile koruma altında…

ABD'li Alubond USA, 100 milyon dolara Çorlu'da fabrika kuruyor!

Dev gökdelenlerde yangına karşı en önemli güvenlik ürünlerinden olan alüminyum kompozit panelde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan ABD' li Alubond USA, yatırım için geldi...

Alubond USA’dan Türkiye’ye dev yatırım!

Dünyanın en büyük alüminyum dış cephe kompozit panel üreticisi Alubond USA; yanmaz alüminyum kompozit panelin üretileceği, Avrupa, Rusya ve Türkî Cumhuriyetler pazarına yönelik üretiminin merkez üssünü Türkiye’de kuruyor...

Alubond USA’dan Türkiye’ye dev yatırım!

Dünyanın en büyük alüminyum kompozit panel üreticisi Alubond USA; yanmaz alüminyum kompozit panelin üretileceği, Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler pazarına yönelik üretiminin merkez üssünü Türkiye’de kuruyor...

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Alubond USA yeni yatırımları Haberi

Alubond USA yeni yatırımları

Gökdelenlerde yangına karsı en önemli güvenlik ürünlerinden alüminyum kompozit üreticisi ABD'li Alubond USA, 100 milyon dolara Çorlu'da fabrika kuruyor. 


TÜRK inşaat sektöründe yaşanan gelişim dünya markalarının da gözünü Türkiye'ye çevirdi. Dev gökdelenlerde yangına karşı en önemli güvenlik ürünlerinden olan alüminyum kompozit panelde dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan ABD'li Alubond USA, yatırım için geldi. Alubond USA'mn Aldom AŞ ile yaptığı ortaklıkla hayata geçirilen yatırım ilk aşamada 100 milyon dolar tutannda olacak. Çorlu'daki tesis A2 sınıfı yanmaz kompozit paneline yönelik üretim tesisi olacak. 


500 kişiye istihdam 


Bu yatırımla Türkiye, Alubond USA'in Avrupa, Rusya ve Türki Cumhuriyetler pazarına yönelik üretiminin merkez üssü olacak. Yıllık 500 milyon dolar ciro hedeflenen tesisler 500 kişilik istihdam sağlayacak. Yatırıma ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Mülk Holding Yönetim Kurulu...